Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Bendrabučiai

VUpriemimas
Akvilė rašė: Sveiki, esu užsiregistravusi į eilę dėl VU bendrabučio. Šiuo metu esu antrakursė ir mes su kurso drauge norėtume apsigyventi viename kambaryje (ji negyvena bendrabutyje, aš šiuo metu gyvenu). Tai esu nurodžiusi ir prie pageidavimų registruojantis. Jeigu redaguosime savo kambario tipą, ar negali atsitikti taip, jog sistema tai supras kaip naują registraciją ir nukrisime į paskutinę vietą?
Sveika, Akvile, kadangi Jūsų atvejis pakankamai individualus, rekomenduojame kreiptis tiesiogiai į Vilniaus universiteto bendrabučių centrą ir/ar bendrabučio administratorių. Vidų bendrabučių administracijos kontaktus gali rasti čia: https://www.bustas.vu.lt/bendrabuciai/
Miglė
Sveiki, ar galima bendrabučio kambarį/ vietą perleisti kitam asmeniui, jei pati planuoju išsikraustyti?
VUpriemimas
Miglė rašė: Sveiki, ar galima bendrabučio kambarį/ vietą perleisti kitam asmeniui, jei pati planuoju išsikraustyti?
Sveiki, dėl šios informacijos rekomenduojame kreiptis šiuo el. paštu: nerijus.cicilionis@cr.vu.lt arba tel. 8 5 269 9696.
gabesnape
Sveiki, jei viskas pavyks su draugu planuojame studijuoti VU. Ar yra galimybė nuomotis vieną bendrabučio kambarį abiems? Jei taip, kokia veiksmų eiga?
VUpriemimas
gabesnape rašė: Sveiki, jei viskas pavyks su draugu planuojame studijuoti VU. Ar yra galimybė nuomotis vieną bendrabučio kambarį abiems? Jei taip, kokia veiksmų eiga?
Sveiki, Šiuo atveju jums reikėtų registruotis atskirai, o gavus bendrabučio kambarius tartis su bendrabučio administratoriais dėl apgyvendinimo. Registruotis galima čia: https://www.bustas.vu.lt/registracija/u/ Jeigu kiltų papildomų klausimų ar norėtumėte asmeninės konsultacijos, galite kreiptis el. paštu konsultavimas@vu.lt arba tel. nr. +37052193144. :)
Vitalija
Sveiki, esu VU studentė, šiuo metu gyvenu bendrabutyje, tačiau norėjau paklausti, ar būtų galimybė gauti dvivietį kambarį man (merginai) ir vaikinui, kuris nėra VU studentas? Iš anksto ačiū.
VUpriemimas
Vitalija rašė: Sveiki, esu VU studentė, šiuo metu gyvenu bendrabutyje, tačiau norėjau paklausti, ar būtų galimybė gauti dvivietį kambarį man (merginai) ir vaikinui, kuris nėra VU studentas? Iš anksto ačiū.
Sveiki, Vilniaus universiteto bendrabučiuose gali būti apgyvendinami tik Vilniaus universiteto studentai ir darbuotojai.
Indriukassss
Kai bus paskirti bendrabučiai,ar bus galima atvažiuoti dieną anksčiau negu yra paskirta ir tuo pačiu pasiprašyt,kad leistų man ir draugei,kuri yra iš kito fakulteto gyvent vienam kambaryje? (turėjau omeny,kad filosofijos fakultetas(jame studijuos draugė) kraustosi 29d,o filologijos 30d(remiantis puslapiu),o norėtumem atvykti tada,kai kraustysis draugė ir kiti filosofijos studentai,o aš studijuosiu filologijos fakultete ir norėčiau važiuot kartu)
Rob
Ar galima prisiregistravus į bendrabučio eilę pažymėti, jog gaunama socialinė parama, jei namų šildymas buvo kompensuojamas valstybės?
Agnė
Sveiki. Nuo rugsėjo būsiu pirmakursė VU, jau užsiregistravau į eilę gauti bendrabutį. Ar galima prašyti, jog gyvenčiau viena(ar įmanoma gauti kambarį, kuriame gyvenčiau viena)?
VUpriemimas
Indriukassss rašė: Kai bus paskirti bendrabučiai,ar bus galima atvažiuoti dieną anksčiau negu yra paskirta ir tuo pačiu pasiprašyt,kad leistų man ir draugei,kuri yra iš kito fakulteto gyvent vienam kambaryje? (turėjau omeny,kad filosofijos fakultetas(jame studijuos draugė) kraustosi 29d,o filologijos 30d(remiantis puslapiu),o norėtumem atvykti tada,kai kraustysis draugė ir kiti filosofijos studentai,o aš studijuosiu filologijos fakultete ir norėčiau važiuot kartu)
Sveiki, dėl įsikraustymo į bendrabutį kitu nei nurodyta metu susisiekite su bendrabučio administratoriumi. Kontaktus rasite čia. https://www.bustas.vu.lt/bendrabuciai/
VUpriemimas
Rob rašė: Ar galima prisiregistravus į bendrabučio eilę pažymėti, jog gaunama socialinė parama, jei namų šildymas buvo kompensuojamas valstybės?
Laba diena, taip. Pirmenybė bendrabučio eilėje pagal nurodytą eiliškumą suteikiama: visiškiems našlaičiams (reikia pateikti mirties liudijimų kopijas, teismo nutarimą dėl globos / rūpybos suteikimo, Gyventojų registro tarnybos pažymą ir pan.); esantiems iš šeimų, kurių mėnesio pajamos vienam šeimos nariui neviršija valstybės nustatytų remiamų pajamų dydžio (reikia pateikti socialinės paramos centro pažymą apie gaunamą socialinę pašalpą arba kompensacijas už karštą / šaltą vandenį, kietąjų kurą ir dujas); neturintiems vieno iš tėvų (reikia pateikti mirties liudijimo kopiją, pažymą apie šeimos sudėtį iš Gyventojų registro tarnybos, seniūnijos ar savivaldybės); esantiems iš daugiavaikės šeimos, jei šeimoje yra 3 ar daugiau vaikų, kuriems dar nėra suėję 25 metai ir jie mokosi bendrojo lavinimo mokyklų dieniniuose skyriuose arba nuolatinėse studijose (reikia pateikti pažymą apie šeimos sudėtį iš Gyventojų registro tarnybos, seniūnijos ar savivaldybės); studentams, turintiems 55% arba mažesnį darbingumą (reikia pateikti neįgalumo pažymėjimo kopiją). Todėl rezervuojant bendrabutį galite pažymėti, jog yra gaunama socialinė parama.
VUpriemimas
Agnė rašė: Sveiki. Nuo rugsėjo būsiu pirmakursė VU, jau užsiregistravau į eilę gauti bendrabutį. Ar galima prašyti, jog gyvenčiau viena(ar įmanoma gauti kambarį, kuriame gyvenčiau viena)?
Laba diena, dėl galimybės apsigyventi vienam asmeniui bendrabučio kambaryje susisiekite su savo bendrabučio administratoriumi. Kontaktus rasite čia: https://www.bustas.vu.lt/bendrabuciai/
Jonas
Sveiki, užsiregistravau bendrabučiui ir sumokėjau užstatą, bet nenurodžiau įmokos kodo, tik įmokos paskirtį. Ar tiks, ar reikia per naujo mokėt nurodžius ir įmokos kodą? O gal galima kur nors pasitikrinti ar teisingai pervesta?
VUpriemimas
Jonas rašė: Sveiki, užsiregistravau bendrabučiui ir sumokėjau užstatą, bet nenurodžiau įmokos kodo, tik įmokos paskirtį. Ar tiks, ar reikia per naujo mokėt nurodžius ir įmokos kodą? O gal galima kur nors pasitikrinti ar teisingai pervesta?
Laba diena, Jonai, viskas bus gerai. Įmoką galėsite atsekti pagal paskirtyje nurodytą asmens kodą. Svarbu atvykstant į bendrabutį apgyvendinimo dieną turėti avanso pavedimo kopiją. :)
Osva
Esu busimas pirmakursis, užsiregistravau bendrabučiui, bet dabar atsirado galimybė apie lapkričio pradžia keltis į butą, tad noriu paklausti kuriam laikui yra sudarom bendrabučio sutartis? Ar ją galima anksčiau nutraukti?
VUpriemimas
Osva rašė: Esu busimas pirmakursis, užsiregistravau bendrabučiui, bet dabar atsirado galimybė apie lapkričio pradžia keltis į butą, tad noriu paklausti kuriam laikui yra sudarom bendrabučio sutartis? Ar ją galima anksčiau nutraukti?
Laba diena, bendrabučio sutartis yra sudaroma metams, tačiau ją galima nutraukti ir anksčiau apie tai informavus bendrabučio administratorių. :)
Tony
jei negavau jokio laisko del bendrabucio, ar tai reiskia, kad negavau?
VUpriemimas
Tony rašė: jei negavau jokio laisko del bendrabucio, ar tai reiskia, kad negavau?
Laba diena, studentai, kuriems buvo skirta vieta bendrabutyje, apie tai buvo informuoti el. paštu, nurodytu registracijos metu, rugpjūčio 18 d. Jei kvietimo negavote Jūsų prašymas buvo atmestas. Negavę bendrabučio, bet norintys jame gyventi studentai gali registruotis į bendrą eilę. -> https://www.bustas.vu.lt/registracija/u/application/create/queue
ieva
Sveiki, ar galima vienu metu stoveti eileje keliuose vu bendrabuciuose?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]