Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Del treniravimo sistemu

Lauritata
O kaip dėl sveikatos pažymos 068/a ? Ar ją galima gauti pas šeimos gydytoją arba tiesiog savo miesto ligoninėje? Kur? Ačiū už atsakymą.
Lauritata
Ar 068/a pažymą išduoda tik sportininkams ar ir tiems, kurie sportuoja mėgėjiškai? Ar aš apskritai galiu stoti į LSU į Treniravimo sistemas jeigu esu tiesiog sportuojanti mėgėjiškai ir besidominti sportu savarankiškai? Nepriklausau jokiai sporto mokyklai.
iRMuute
Sveiki. Kokie kriterijai norint įstoti į kineziterapiją? Esu išlaikiusi lietuvių, anglų, matematikos, geografijos ir biologijos valstybinius egzaminus. Visos pamokos buvo A lygio. Ką dar be kineziterapijos galėčiau studijuoti?
LSU
Lauritata rašė: [/b]O kaip dėl sveikatos pažymos 068/a ? Ar ją galima gauti pas šeimos gydytoją arba tiesiog savo miesto ligoninėje? Kur? Ačiū už atsakymą.[/c][c][b]Lauritata rašė: O kaip dėl sveikatos pažymos 068/a ? Ar ją galima gauti pas šeimos gydytoją arba tiesiog savo miesto ligoninėje? Kur? Ačiū už atsakymą.
Laba diena, Pažymas išduoda sporto dispanceriuose ir kaikuriose gydymo įstaigose. Pasiteiraukite pas savo šeimos daktarą, jei neturės šios formos, nukreips kitur.
LSU
Lauritata rašė: Ar 068/a pažymą išduoda tik sportininkams ar ir tiems, kurie sportuoja mėgėjiškai? Ar aš apskritai galiu stoti į LSU į Treniravimo sistemas jeigu esu tiesiog sportuojanti mėgėjiškai ir besidominti sportu savarankiškai? Nepriklausau jokiai sporto mokyklai.
Pažyma išduodama nepriklausomai, ar sportuojate ar ne. Į LSU Treniravimo sistemas stoti galite.
LSU
iRMuute rašė: Sveiki. Kokie kriterijai norint įstoti į kineziterapiją? Esu išlaikiusi lietuvių, anglų, matematikos, geografijos ir biologijos valstybinius egzaminus. Visos pamokos buvo A lygio. Ką dar be kineziterapijos galėčiau studijuoti?
Galite stoti į visas studijų programas, tačiau turite turėti minimalų stojamąjį balą 3. Kiekvienos programos atskiri reikalavimai pateikti mūsų puslapyje: LSU-norintiems studijuoti-bakalauro studijos-konkursinio balo sandara.
Lauritata
O ką reiškia sutartis su sporto centru? Ar ją privaloma pasirašyti? Ar aš kažkur įsipareigoju pasirašiusi šią sutartį?
LSU
Lauritata rašė: O ką reiškia sutartis su sporto centru? Ar ją privaloma pasirašyti? Ar aš kažkur įsipareigoju pasirašiusi šią sutartį?
Laba diena, ją pasirašyti neprivaloma, bet visi pasirašo, nes taip yra sumažinamas mokestis už studijas, o pagrindinis įsipareigojimas - atstovauti universitetą, jei vyktų pvz varžybos.
Gytis23
Sveiki, keliant sportinius pasiekimus ar uztenka tik diplomo? Nes buvo laimeta lyga todel buvo suzaista daug varzybu ir protokola ikelti nelabai iseitu..
LSU
Gytis23 rašė: Sveiki, keliant sportinius pasiekimus ar uztenka tik diplomo? Nes buvo laimeta lyga todel buvo suzaista daug varzybu ir protokola ikelti nelabai iseitu..
laba diena, diplomai netinka, turi būti federacijos raštas ir varžybų protokolo priedas.
Gytis23
Tai įkelti dar ir bet kurių varžybų protokolą? Nes jų buvo sužaista apie 20..
LSU
Gytis23 rašė: Tai įkelti dar ir bet kurių varžybų protokolą? Nes jų buvo sužaista apie 20..
Laba diena, apie sporto pasiekimus yra aprašyta čia http://www.lsu.lt/studijos/pirmosios-pakopos-bakalauro-studijos/sporto-pasiekimu-vertinimas Siūlau paskambinti į LamaBpo ir pasiteirauti, nes jie vykdo priėmimą, jie skirs Jums balus, tai tiksliai žinotumėte ko dar Jums trūksta.
Andrius
Sveiki, nebesuprantu aš jau ką gausiu baigęs LSU treniravimo sistemas (futbolą)? Kokia licenzija gausiu? Galėsiu treniruoti tik Lietuvoje vaikus (t.y. LFF suteiks man LFF C kategoriją?)? Ar galėsiu eiti dirbti į salę kaip asmeninis treneris (neeidamas į jokius papildomus kursus ar seminarus)?
LSU
Laba diena, Baigus mūsų universitetą, Jums išduodamas sporto bakalauro diplomas, kuris suteikia teise dirbti treneriu. Dėl licenzijų ir kategorijų turite kreiptis į karjeros ir kompetencijų centrą.
Lauritata
Kas yra varžybų protokolas ir kas yra federacijos raštas? Ačiū.
LSU
Lauritata rašė: Kas yra varžybų protokolas ir kas yra federacijos raštas? Ačiū.
Laba diena, Sportininkams yra išduodami varžybų protokolai, o federacija parašo raštą apie Jūsų sportinę veiklą. Jei nesate sportininkė, tai šių dokumentų neturėsite.
Simona
LSU rašė: Lauritata rašė: Kas yra varžybų protokolas ir kas yra federacijos raštas? Ačiū.Laba diena, Sportininkams yra išduodami varžybų protokolai, o federacija parašo raštą apie Jūsų sportinę veiklą. Jei nesate sportininkė, tai šių dokumentų neturėsite.
Sveiki, o kada to federacinio rašto reikia prašyti, kad parašytų? Reikia iš anksciau ar tiesiog jau tik per stojimus?
LSU
Simona rašė: LSU rašė: Lauritata rašė: Kas yra varžybų protokolas ir kas yra federacijos raštas? Ačiū.Laba diena, Sportininkams yra išduodami varžybų protokolai, o federacija parašo raštą apie Jūsų sportinę veiklą. Jei nesate sportininkė, tai šių dokumentų neturėsite. Sveiki, o kada to federacinio rašto reikia prašyti, kad parašytų? Reikia iš anksciau ar tiesiog jau tik per stojimus?
Laba diena, žinoma, galima iš anksčiau. Per stojimus vasaros laikotarpiu daug kas atostogauja, todėl vėliau gali kilti problemų, o susitvarkius tai iš anksčiau būtumėt garantuota, kad pažymą jau turite.
Norintis stoti
Noriu pasitikslinti- ankstesniais metai atsakyme minėjote, kad 40% finansavimą gauna visi įstoję į Treniravimo sistemos studijų programą.Kaip bus 2018 m, ar visi įstoję į treniravimo sistemas gaus 40 % finansavimą? Netgi ir tuomet jeigu iš matematikos valstybinio egzamino surinko 20? Koks mokestis metams?
LSU
Norintis stoti rašė: Noriu pasitikslinti- ankstesniais metai atsakyme minėjote, kad 40% finansavimą gauna visi įstoję į Treniravimo sistemos studijų programą.Kaip bus 2018 m, ar visi įstoję į treniravimo sistemas gaus 40 % finansavimą? Netgi ir tuomet jeigu iš matematikos valstybinio egzamino surinko 20? Koks mokestis metams?
Laba diena, Taip, šiemet bus taip pat.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]