Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kur stoti

svecias
laba diena... ar galetumet isvardinti,kur galeciau stoti su tokiais mokikl.ekzam...
rusu
vokieciu
istorija
lietuviu

juste
laba diena kur galima istoti jei as 11 klasej mokysios lietuviu A lygiu o visos kitos pamokos B . tai kur galima butu mokitis?

Agnele
Sweiki ar galeciau istoti i vk verslo vadyba su matematikos 13procentu, lietuviu 16 procentu, istori 7( mokyklinis) ir anglu mokyklinis tik nezinau dar kiek..?;(

Deivis
Sveiki, kur man galima bandyt stoti su tokiais rezultatais: matematika - 73 lietuvių - 32 istorija - 41 fizika -70?

Deivis
Sveiki, kur man būtų galima bandyt stot su tokiai rezultatais: matematika - 73 lietuvų - 32 istorija - 41 fizika - 70?

deividas
Sveiki, kur man būtų galima bandyt stot su tokiai rezultatais: matematika - 73 lietuvų - 32 istorija - 41 fizika - 70?

ash

Agne
Milana, i filologines krypties programas, tik vargu, ar pavyks istot be anglu egzamino...

ziviliute
patarkite, kur galeciau stoti su tokiais balais : lietuviu 62, anglu 40, matematika 42, istorija 64. noreciau tik i vilniu...is anksto aciu

Girl
I kolegija ziviliute

ziviliute
nenoriu i kolegija...beto manau istociau ir i universiteta tik nesokt per aukstai ir issirinkti tinkama specialybe, nes vienaip ar kitaip, galima pereiti, kitais metais.

vasara:)
kokiu egzaminu,kokiu balu ir kokio vidurkio reiketu jai noriu istoti y mykolo romerio universiteta y policija? prasau parasykit man y el pasta sidonele@inbox.lt

Jorė
Sveiki. Esu 10kl. Jau reikia rinktis dalykus, ką mokysiuos 11kl. ir aš nežinau ką rinktis, nes nežinau ko norėsiu po 12kl. ką daryt?

Ingrida
kur galeciau stoti su tokiais egzaminais: lietuviu, matematika, istorija ir biolodija, visus laikau mokyklinius, nes mokslai nelabai sekasi, siulykite tik kaune kur galima, labiau domina kolegijos. Aciu visiems iskarto:)

actor
Visiems besiruošianties tokį patį pranešimą rašyti - banadykite aplankyti šį puslapį - www.stojimai.lt ir ten susirasti balų skaičiuoklę. Ten surašyti kokio studijom kokie egzai.

actor
pataisymas: tiksliau ten surašytas su kokiais egzais į kokias studijas. :)

lina
mieli busimi studentai,krizes metu istojama beveik visur net be tam tikru egzaminu svarbiausia moket litus

Panele G
Kokių egzaminų reikia norint stoti i Mykolo riomerio universiteto Valstybės sienos apsaugą?

Margarita
Sveiki, siais metais baigiu suaugusiuju mokymo centra, bet laikai tik tris egzaminus, lietuviu(valstybine), rusu (mokyklisnis) ir istorija (valstybinis), kur poto galeciau stoti? Atrasykit prasau i kaliabina@gmail.com Aciu

DNS
Do you want to live and study 4 years in Denmark, get a good education and travel while doing so? We can offer solutions how to pay school fees.
Our new team DNS 2010 will start saving up period in February. Studies will start in August.

The World Needs Teachers!!
" DNS" International Teacher Training College in Denmark welcomes you who want...

- an education with a "learning by doing" approach
- to study with your team mates through Asia on a 4-month study travel
- to educate primary school teachers in Mozambique
- to work with social vulnerable teenagers in Denmark

The education follows the Danish Teacher Training subjects for primary school teachers and enables you to work in private or public schools or projects world wide. The teaching is in English. Requires A-levels or equivalent. The 4-year education is practical- theoretical.

http://www.dns-tvind.dk

contact us for more information!
info@dns-tvind.dk or 004524424133

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]