Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kur stoti

lela
ar galetumet pasakit kur as galeciau stot jai laikisiu lietuv.,matem.,istorija,informat.,biolog. bet kad stot tik viln.
pasimetusi
ar galeciau istot i teise ir penitencine veikla su siais egz lietuviu 69%, rusu 79%, matematika-7, istorija tik 6...?is anksto aciu uz atsakyma
Administratorius
Lela, daug kur.

Pasimetusiai: bandyk, tačiau nelabai tikėtina, kad į enmokamą pataikytum, ten nemenki balai eina
Ernesta
Mano vieno trimestro pazimiu vidurkis 9,3.,neisejo nei vienas 8-ukas.Ko galeciau siekti,turedama tokius pazymius??Kur galeciau stoti.Dabar esu 9-oke.
Sandra
sveiki,noreciau suzinoti kur galeciau istoti su tokiais egzaminais : lietuviu,biologija,chemija (visi valstybiniai) domina ir universitetai ir kolegijos , noreciau ten kur daugiau perspektyvos :) is anksto dekui :)
Jurcik
ar galima stot i abdailininka neislaikus egzaminu
Jurcik
ar galima stot i abdailininka neislaikus egzaminu
Viktorija
sveiki, po truputi renkuosi specelyvės kryptį, kurią norėčiau ateityje studijuoti.. ir labai sunku išsirinkti, gal kas jau su tuo susidurė ir turi patarimų. A lygiu renkuosi matematiką, lietuvių, istoriją, anglų k.
Administratorius
jurčik- galima
vilijute
sveiki, nezinau ka reikes studijuot ir niekaip negaliu sugalvot, seip galvojau kazka prie meno... pasirinkau anglu, daile, lietuviu, biologija A lygiu. Gal galit ka patart?
Neringa
Ar imanoma istot i ekonomika, jei noriu atsisakyt istorijos?
kristina
noriu stot i kauno policijos akademija.ka reikia?
Marius
Sveiki,kur galima butu stot po 10klasiu,man mokslai nelabai einasi bet noreciau kur nors istot kad turet normalu darba.
Donatas
Viktorija stok į tarptautinius ryšius ir diplomatija. Tik dar informatikos atestate prireiks.
justina
noreciau suzinoti kur galeciau mokytis policijos profesijos? ir ko reikia norint stoti?
Valentina
toks klausimas jei istociau i socialogija i vpu ir uzbaigciau bakalaura ar galeciau magistratura studijoti informatikair ar galeciau destyti informatika nes turiu profesini bakalaura programuotojo is viko , eif???
Lukrecijus
visiemsm labas.. nreciau pasiteirauti, ko reikia norint tapti masazistu..? tai yra kokiu pazymiu...? ir jei zinote per koki laika galima isigyti licenzija masazisto...
Nevelina
Kokių egzaminų reikia norint įstoti į žurnalistiką arba psichologiją? Ir kur stoti reikėtų?
Aiwaras
Labas:)esu 11 klaseje gerai sekasi matematika istorija fizika is bedos su kalbom nlb.....patark kur stoti nes tuoj 12 klase ir wisiskai dar nzn kur stoti...galwoje sukasi teise bet nzn ar tai gera mintis:)
milana
laba diena.... ar galetumet isvardinti kur galeciau stoti su tikiais ekzamenais:
rusu
vokieciu
istorija
lietuviu

aciu:)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]