Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Dirbti stiuardese/stiùardu

Gintute
hmm. liuks tada :) na bandyk,sekmes tau, gal kas pavyks :) as irgy labai noriu, tik reiktu anglu kalba patobulinti biski :))) ir tada irgy manau bandysiu kur:)) beje, informuok kaip seksis toliau tau :)

Gintute
hmm, liuks tada :)bandyk, sekmes tau :)) as irgy labai noriu stiuardese but tik manau reiktu anglu kalba patobulinti biski :D tai ka, informuok cia mus kaip tau seksis ir pan, palaikysim tawe :)

RP :)
Nu ir reikalavimai pas Quatar, kažkokia baudžiava ten :D Labai įdomu antro etapo įspūdžiai!

Kengoora
To Bevarde. Sveika! Patekai i tolimesni etapa? Valio ryt susitiksim :)! Jau taip idomu kas ten laukia antroje dalyje!!

Gintute
Nu tai pasakokit kas lauke ten jusu antroj daly?

Dovydas
Norejau stuirdeses paklausti per ta skraidima koks jums baisiausias dalykas yra nutikes gal deguonis pradingo gal teko leistis nereikiamoje vietoja o gal net savo plaukimo žinias panaudoti labai idomu nes skaitau skaitau ir išdrysau parašyti laukiu atsakymo.Iškarto ačiū

RP:)
Ei, nu nesąžininga taip, gyrėtės, kad dalyvausit atrankoje, o dabar nieko nepapasakojat!

Stiuardesė
Dovydui atsakau į jo klausimą: visko buvo nutikę... tačiau lėktuvas nukritęs nebuvo, tad plaukti neteko. Leidausi avariniu būdu, sugedus važiuoklei, esant techniniams motoro gedimams. Skridau ir per nežmonišką audrą, kai visas lėktuvas kratėsi. O kas baisiausia buvo nutikę, tai prieš kelerius metus numirė žmogus , teko leistis neplanuotai, keleivis užspringo. O taip, tai kievieną reisą būna kažkas išskirtinio, ypač su keleiviais.

Milena
Sveiki, kur galima lankyti stiuardesių kursus KAUNE? :)

Darius
Sveiki. Mane taip pat sudomino, ar yra stiuardų apmokymai Kaune? Esu neblogai baigęs 12 klasių, esu plaukikas, labai gerai moku anglų kalbą, labai norėčiau dirbti šį darbą. Gyvenu Kaune, todėl ir būtų įdomu, ar vyksta apmokymai šiame mieste? Pinigėlių turiu minimaliai, todėl važinėti į kitus miestus neturėčiau galimybės.. P.S atleiskite, jei klausimas kartojasi.

Dovydas
Dekoju už atsakyma.Na o dabar turiu dar pora klausimėliu ar smagu buti stiurdese bendrauti su keleiveis kitas klausimas jus su kitais stiurdesais ka veikete kalbate gal yra ivykes konfliktas na o 3 klausimas papasakokite kai tas žmogus mire kokia jusu kitu stiurdesu bei keleiviu rekcija.Dekoju už atsakyma.

Stiurdesė
Orlaivio palydovams, deja, ne visada smagu bendrauti su keleiviais. Būna tirkai labai malonių, kurie ką nors ateina paklausinėti, pašnekėti, nusišypso, pasisveikina, atsisveikina, padėkoja. Tačiau didžioji dalis yra visiškai nešnekūs, o dar kita kategorija - konfliktuotojai. Man, kaip vyriausiajai skrydžių palydovei, ir tenka tarpininkauti tarp aviakompanijos ir konfliktuojančios pusės. Ir tai tenka daryti vos ne kiekvieną skrydį - žada rašyti skundą, kad kortelių skaitytuvas nenuskaičiuoja pinigų, kad negavo vietos, kurios norėjo, negavo pledo, laikraščio, kad kažkas jiems užia, ar laša, tiesiog būrnoja, kai liepiame užsisegti diržus, ar prašome nefilmuoti. O didžiausias pasipiktinimas - kai vėluoja skrydis. Tačiau, mes, aptarnaujantysis personalas ore, visiškai nedarome įtakos nei vėlavimui, nei kortelių skaitytuvo neveikimui ir t.t. Esame labai nusivyle, kai mus kaltina. Tačiau, dažniausiai tokie konfliktai pasibaigia taikiai, reikia mokėti keletą psichologinių dalykų. Su kolegomis nekonfliktuoju, dirbu kaip komandoje, visada jiems vadovauju, nes mano toks statusas. Su jais kalbamės tiesiog apie gyvenimą, įvairius nutikimus, nes komanda būna visada kita, žmonės seniai matyti. Tačiau didžiąją dalį skrudžio laiko užima keleivių aptarnavimas ir kiti mūsų aviakompanijos vidiniai dalykai ir darbai. Na o kai numirė keleivis, orlaivių palydovų darbas - nuraminti kitus keleivius. Atsirado medikų, kurie teikė med. pagalbą, mes tik tai turėjome nuraminti kitus keleivius. Be abejo, keleiviai ir pati igula patyrė šoką ir šaltą dušą, lėktuvas buvo priverstas leistis vos po valandos po pakilimo. Tokie raminimai dažni - juk skrendame per didžiules turbulencijas, tenka ir avariniais būdais leistis. P.S. įgulą sudaro ne tik stiurdesės, bet ir stiuardai :)

Darius
Labai prašau, atsakykite į mano klausimus..:) Dėkui!:)

flcharters
Stiuardese, ar butu galima su Jumis per el pasta susisiekti? Mano pastas qantasarw@gmail.com Aciu :)

Monika
Sveiki, norėčiau pasiteirauti, ar tatuiruočių,auskarų turėmas ką nors reikštų bandant laimę šioje srityje, ar tai didžiulis minusas? Be abejo, turiu omenyje ne pora auskarų ausyse, turiu omenyje auskarus tokiose vietose kaip štai liežuvyje, bamboje? Taipogi, jei ūgis vos siekia 160cm tai didžiulis minusas? Iš anksto dėkoju už atsakymą.

Ieva
Monika, jei auskarų nesimato - viskas gerai, o dėl ūgio - taip, tai yra minusas, net ne minusas, o vienas iš lemiančių dalykų. Turi sugebėti pasiekti tam tikrą aukštį pasistiebus ant pirštų galų - jei ne, viskas, you're out.

:)))
Monika, mano ugis 160 taip pat. svarbiausia yra pasiekti 210 cm ant pirstu galu.

....
Kas buvot siandien Wizz'o antrakoj?

GUODA
Kur galima baigti stiuardesių kursus Vilniaus mieste ir kada jie prasideda ,kokia jų kaina,mokiu 4 užsienio kalbas,esu aukštaūgė,labai noriu dirbti šį darbą...

QA_cc
Gal yra zmoniu perejusiu Qatar Airways atranka? Arba jau dirbanciu su sia imone ir galinciu papasokoti daugiau? Pradedant apie daugumus buvusiu darbuotoju minimus, baisiuosius apribojimus ir gyvenime Dohoje kaip kalejime? Ar verta bandyti isidarbinti sioje imoneje?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]