Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Populiariausi

natalija
kur galima stot su tokiais egzais anglu,rusu,lietuviu ir istorija????

natalija
kas gali pasakyt kur galima su tokiais egzais stot anglu,rusu,lietuviu,istorija

roberta
sweiki noreciau studijuoti daile bet nezinau kokia specialybe gal kas patarumete?

jolita
sveiki, esu abituriente ir noriu stoti i kineziterapija, gal kas jau mokosi sio dalyko, gal galetumet issamiau papasakoti apie sia profesija ir ar sunku universitete mokytis jos?is anksto dekoju

tonis
sveiki susidomejau stot i VDU politikos mokslus :D galit kas ka pasasakot apie tai aciu :)

upsas
tai kad ce nesamones niekur nestokit i visx

aleksandr
kas patars kur vln yra anglu filologijos vakarines studijos?

djvalux
Kur galeciau mokytis statybos?
geriau butu vidaus abdaila

n.jan
Sveiki, Kur reikėtų stoti norint būti renginių organizatore. ačiū. Nadežda

yazas
gal stoja i vda animacija? gal kas turi kokios naudingos info,
nes stojamieji jau nuo antradienio.
buciau dekingas.

nebaigusi
o kur man stoti nieko nebaigusiai...

kaimiete
moku ozkas melzt, kakucius jos valyt.. kur man stot?

terific
kas patars kur yra gerai stot?

Desimtokas
kur stoti? baigiau desimt...

Amirate
Sveiki,nors man dr du metai iki egzaminu,taciau jau 10kl reikia apsisprest ka mokytis...
tad niekaip neapsisprendziu..zinau chemija sunku ,fizika sunku, biologijos nemegstu..nors chemija megstu..,taciau nezinau kaip bus toliau. Pagal ka reikia ziureti : ar pagal tai koki pazymi turi ,ar pagal tai ka megsti labiau,nors pazymys ir nera 10.
padekit.

juozas
ar imanoma stojimo dokumenntus sutvarkyti internetu?? as dabar isvykes i kita sali.. ir tikriausiai grisiu tik rugpjucio pradzioje..ka patartumete?

Sofi
www.lamabpo.lt siulau isnagrineti ten esancia informacija.
Man atrodo jei pats negali pildyti ar iteikti kokiu dokumentu turi igalioti koki nors asmeni(o cia jau reikia notaro).

Girl
noreciau stot i buhalterija zemes ukio universitete, bet nzn ar apsimoka. Patarkit man kas nors ;) busiu lb dekinga

Girl
na is tikruju mane menas traukia, bet zinau, kad nk is to gero...mano mama mokesi daile ir db dirba valytoja :O tai vat, tai sakau, reik stot i rimta specialybe, pvz i buhalterija.... kaip manot? Ar teisingai elgiuosi? :)

lina
ka man daryti ir kur stoti jei patinka skaiciuoti, viskas kas susijesu skaiciukais, bet issilaikiau egzus ne taip kaip noreciau....

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]