Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Populiariausi

Ass
Gal kas gali patarti ar siaip kokios info. kur geriau studijuoti ekonokima VDU ar KTU?
Aiva
Cia jau priklauso nuo tavo poreikiu ir noro kuriame universitete studijuoti. Pavyzdziui VDU sudaryta galimybe paciam kazkiek koreguotis ir susidelioti tvarkarasti. KTU kaip pasako taip ir bus. VDU paskaitos lankyti neprivalomos, KTU negalima praleisti. O siaip destytojai ir dalykai daugmaz visur vienodi. Yra geru, yra ir nelabai.
Gintare
Noreciau kad man kas patartu ka daryti.Esu 10 klasej,isdalino mums lapus su profiliavimu.NEZINAU ka rinktis.Mokslai sekasi nelabai gerai,nes mokausi sustiprintoje klaseje,ten sedi vien 'guzai',o as jau atbukau ir esu,galima sakyt,durna.aS nekalbu apie matematika,fizika,istorija ar kokia vokieciu kalba,kuria,savaime suprantama pasirinkau A lygiu.Pasirinkau to ko labiausiai nemoku. Net nezinau kaip istversiu 11,12 klase o apie egzaminus as jau nekalbu. Ka daryti? Bandyt perlipti per save ir iki isprotejimo mokytis ir gauti blogus ivertinimus ar pasirinkti kazka lengvesnio? Pavizdziui viska B lygiu? Noreciau kad nuosirdziai patartumet..
Dvyliktoke
gal galit patarti, kokia specialybe rinktis, jei man patinka dirbti su popieriais ar kompiuteriu? P.S. esu humanitare
Dvyliktoke
ka reiktu rinktis studijuoti norint buti buhaltere, banko tarnautoju, mokesciu inspektore ar apskaitininke?
studente
gali bandyt stot i vilniaus kolegija ekf. ten gali pasirinkti tokias programas: buhalterine apskaita, bankininkyste, finansus, draudima. pati ten mokaus ir man labai patinka;) beje si kolegija turi gera varda ir darbdaviai i tai atsizvelgia. patarciau rinktis bankininkyste arba buhalterine apskaita ;)
aura
lb noriu buti buhaltere. siaip gerai mokaus,stiprem devynetui. esu 10-oke ir visus pagrindinius dalykus pasirinkau A lygiui. gal galetumet patarti kur geriausiai yra stoti? siaip labai noriu mokytis vilniuje
aura
beja,gal dar galetumet paaiskinti,ka ten reikia mokytis ir ar labai sunku?
Jurga
Noriu studijuoti ka nors susijusio su prekyba.. prekybos vadove ar kazkas panasaus... kokias specialybes galetumet patarti ?
marius
kas gali pasakyti ar galiu ystoti y informatika KTU be uzsienio kalbos egzamino?
ewelina
sweiki. labai noriu studijuoti socialine pedagogika. bet matematikos isvis nemoku. kaip manot, ar imanoma istoti, be matematikos?
juh
krc geriausia stot i karo akademija reikia 4metus atsikrust o paskui rojus;)
rasa
Dvyliktoke, Gali studijiuoti buhalterinia apskaita bei verslo vadyba stojiamujiu egzaminu nėra. Labai patariu stoti i Vilniaus kooperacijiuos kolegijia. Ten labai malonu studijuoti, malonūs dėstytojiai, lektoriai kurie tikrai supranta savo darba labai nori, kad studentai daug visko išmogtu tieg praktikos, tieg teorijios . Dėstytojiai kurie niekada neatsisakys studenti padėti biai padėti kritinėj situacijioj. Bejia siais metais yra padarytos bakalauro laipsnis (4 kursas). Aš pati studijuojiu ten verslo vadyba tik aišku neakivaisdiniu verslo vadyba ir neikiek nesigailiu, labai patinka. Sėkmės renkantis bei studijuojiant.
Aukse;] - Gintarei
Gintarei ;]]. As tau patariu mokytis iki nukritimo ir lipti per save... Visa tai, ka isvardinai yra svarbiausi dalykai (isskyrus vokieciu kokia)... Juk be istorijos, anglu ir matiekos beveik niekur neprasisuksi... Toli grazu nematau rysio tarp tavo pasirinktos fizikos ir istorijos. Nes abieju tau tikrai neprireiks. Jei net neplanuoji tapti fizike - siulyciau atsisakyti, nes jinai daugiau niekam tikus ;]]. Per daug apkrovos irgi negerai ;]]... O siaip tai turi du metus, per kuriuos labai stengdamasi gali pasiekti savo klestejima ;]]... Jei tik turi valios ir noro, ko nors pasiekti gyvenime stenkis is paskutiniuju... B lygiu pasirinkti galesi tai bet kada, kai tik nuspresi, kad esi visiska bevale ir siaip beviltiska... ;]]
Kuo didziausios sekmes ;]]***
dovile
labai noriu studijuoti policijos akademijoje ar kazka panasaus su teisesauga ar labai sunku praeit ta kuno kulturos testa?
Desimtokas
Esu dešimtokas. Kankina problemos su profiliavimu. Mano ateities svajonės aprėpia labai jau skirtingas sritis, tad niekaip neapsisprendžiu ko man prireiks labiau.. FIZIKOS ar ISTORIJOS. Fizika man labai patinka, istorija - patinka, bet ne tiek (ir mokytojas nesugeba sudominti). Labiausiai mane žavi astronomija (žvaigždynai, kometos ir t.t.). Tačiau, nežinau kodėl, norėčiau dirbti ir visiškai priešingą darbą. Kažką su viešuoju administravimu, bandyti suktis i politiką.

Visų pirma, kur reiktų stoti norint tapti astronomu arba politiku ? Ir kiek Lietuvoje yra išvystas pats astronomijos mokslas ? Nieko neesu girdėjęs, tad prašau pagalbos iš Jūsų.

Dėkoju iš anksto.
11 - tokas
mane taip pat domina astronomija, bet Lietuvoj tikrai nera sita specialybe gerai isvysyta, reikia studijuoti uzsieny ir aisku dirbti ten, nes LT nera jokios perspektyvos ir pinigai labai mazi. Mielai rinkciaus astronomija, bet del uzdarbio...manau reikes galvoti kokia kita specialybe, siaip mane dar traukia visokie moksliniai tyrinejimai, kazkas link fizikos
Erika-Rasai
Rasa kokie balai reikalingi stoti i Vilniaus kooperacijiuos kolegija..kiek tai kainuoja..ar yra neakivaizdines studijos...jei nesu laikiusi matematikos egzamino ar yra sansu istoti...
dar jauna
Sveiki ka man daryti visiskai nesiseka moksluose? nieko nemoku isvis ta prasme is matematikos,fizikos,anglu kalbos. noreciau seip stoti i verslo vadyba kurti savo firma bizni.. bet manau kad man neiseis.. gal net butu gerai kaska uzsienyje bandyt... bet nesiseka!!! nebegaliu padekit man kas nors!!!
Egle
o man patarkit isvis kur stot?:) du metus tynginiavau,siemet zadu stot,tik niekaip neapsisprendziu i kokia spoec...niu net nzn...

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]