Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur sototi? Padekit

NkNzn
Taigi 12klase baigiau sunkei :D(prasti pazimiai)
laikiau informatika,lietuviu,matematikos mokyklinius egzus.
Ar butu imanoma kur nors istoti neakivvaizdzia ar teks pasitenkint tik vietine profke :D ????? ACIU :)
lion
tai bandyk i kokia vtvk, gal kur neakivaizdziai cia ilysi.
simona
laikiau lietuviu M geografija M ir informatika M., ar butu galima kur su tokiais egzais istoti?
simona
laikiau lietuviu M geografija M ir informatika M.,ar galima su tokiais egzaminais kur istoti? bukite geri patarkite... nera jie tokie geri kad but didelis pasirinkimas kur stoti, esu nevilty ir nezinau ka daryti su tokiais egzais:(( o mokytis toliau noreciau labai. gal i neakivaizdini kur nors galimetu istoti?
Agne
Simona, patart lb negaliu tik pazystu viena zmogu, kuris su visais mokykliniais vtvk dieniniam mokosi ;)
Agne
Esme ne tame, kad mokykliniai, o kad b nesuderinti, ieskok ten kur reik lt ir info, o trecia dalyka tau tada uzskaitys kaip nuli balu, nes niekur nerasi tokios specialybes, kad reiktu tavo laikyti 3 egzu :(
inga
simona yra Klaipedoje Verslo kolegija.Kiek buvo pas mus atvyke is sios kolegijos, tai sake visus priima ir neraikalauja konkreciu egzaminu, nes ten yra mokama kolegija:) mano klasioke ten stosi i buhalterija, nors ji laike matematika M, lietuviu M, biologija M.tai manau ir tu ten istiso.Beje ten visai neblogos studiju programos.
wilma
Sweiki!

Noreciau pasiteirauti, ar yra tokia specialybe mokintis saliu kulturas?

Kriste
Ruosios laikit lietuviu M, matematika V, biologija V, daile M, dar laikiau informatikos iskaita.... Noreciau istot i fotografija, kazka su tatoo darymu, auskaru verimu, kosmetologe.... Ar tai imanoma ir kur?
egle.
sveiki. na gal labaiau sveikos, ieskau kambariokes bendrabutyje, nuo rugsejo mokysiuos kauno buitiniu paslaugu ir verslo mokykloje 11 klaseje, gal kuri nors taipt ten stos ir iesko kambariokes, nes manau geriau is karto susipazinti nes nezinia su kuo reikes gyventi ,tai vat ieskau mazdaug bendraamzes. mano gmail eglius15@gmail.com paraskytit :)
ViktorijaAugust
Laikau istoriją, rusų, lietuviųk (v), matematiką. Kur galėčiau įstoti su šiais egzaminais?
'js'
gal zinot kokiu dalyku reikia konditerijai? nes esu desimtoke ir reikes ringtis dalykus
KarolisG
Sveiki , as esu 10-tokas kokius dalykus rinktis dalykus kad pabaigus dvylika klasiu galeciau studijuoti KTU statybos inzinerija ??
Rūt.
Reiktų apsilankyt universitetų puslapiuose ;)
Naste
Sveiki, laikisiu :
Rusu (gymtoji) mok.
Lietuviu val.
Biologija val.

Kur galeciau stoti Kaune,nesvarbu kolegija ar univeras.
Aciuuuuuu labai.
Nežiniukas00
Laikau Lietuvių M Istorijos V ir Geografijos M
kur įmanoma su tokiom pamokom įstoti ? (nesu itin geras moksleivis)
Help
SVEIKI, KADANGI NEGALIU KURTI TEMOS PASINAUDOSIU ŠIA. NORĖČIAU SUŽINOTI KUR BŪTU GALIMA STOTI IR KOKIA PROFESIJA PASIRINKTI. VISŲ PIRMĄ NORIU PASAKYTI, KAD SU MATEMATIKA VISAI NEBENDRAUJU VOS ANT TEIGIAMO IŠTEMPIU, KITOS PAMOKOS KAIP ISTORJA LIETUVIU ANGLU SEKASI GERAI. BUVAU IŠSIRINKĘS TEISE, BET GIRDĖJAU, KAD TEN VIEN KALIMAS ATMINTINAI IR JEI LIETUVOJE STUDIJUOSIU NEGALĖSIU UŽSIENI DIRBTI, O LIETUVOJE TIKRAI NENORIU PASILIKTI. TAIGI KĄ JŪS REKOMENDUOTUMĖT?
laura
gal galetumete atsakyti i trumpa apklausele apie universitetus? http://www.publika.lt/apklausa-15-4bd56a5b8d62e.html
mih
aikau istorijos (valst), lietuviu (valst), biologijos (valst), geografijos (mok), metiniai anglu, matematikos, tai pat šokis ir kūno kultūra . ar yra galimybe kur nors įstoti Šiauliuose ?
deima
laba, laikiau lietuvių M 7 išlaikiau geografija m tarp 6-7 kazkur ir daile .. tai kur galėčiau įstot su lietuvių ir geografija vilniuje?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]