Sveiki. Norėčiau paklausti apie VU politikos studijas. Gal kas iš dabar studijuojančių galėtų papasakoti ar verta stoti? Ar įdomu mokytis? Ir kokius planus turite ateičiai, po studijų. Ką ruošiatės dirbti?
pilietis2009 06 03cituoti
Draugas šiais metais baigia ir toliau stoja į ISM Tarptautinę magistrantūrą. Pasakysiu,jei galės,kad daugiau ką papasakotų apie studijas...
Justas2009 06 03 • 193.34.86.4 cituoti
ooo būčiau labai dėkingas :]
pilietis2009 06 04cituoti
Paklausiau aš vakar savo draugelio, tai sakė: prieš stojant reikia labai gerai pagalvoti ar tau tikrai rūpi tai, kas vyksta už tavo ir Lietuvos "daržo", nes daug čia studijuojančių stojo, nes gražiai skambėjo specialybė ir net nelabai įsivaizdavo, koks tai mokslas, tad dabar pilna "ne savo rogese". Kai kurie pasilieka dirbti po praktikos pvz. klierkais valstybinėse institucijose, bet nieko labai gero ten neveikia, labiau vegetuoja, kai kurie nueina į verslą, ten geriau. Mano draugas irgi jaučiasi ne visai savo vietoj, atliko praktiką valstybinėj institucijoj - sakė nenoriu būti tokiu, kuris neturi jokios sprendimų priėmimo galios, todėl magistrantūrą renkasi kitos pakraipos. Sakė jei prieš keletą metų būtų buvusi programa Ekonomika ir politika, tai būtų nedvejodamas joje. Tikiuosi kiek padėjom, jei dar labiau nesupainiojom :)
pilietis2009 06 04cituoti
Čia aišku tik vieno žmogaus patirtis, gal dar kas galės pasidalinti sava...
Justas2009 06 04 • 193.34.86.4 cituoti
Khhm apvertėt visą mano pasaulėlį aukštyn kojom :) Juokauju. Na panašaus dalyko ir tikėjausi, baisoka, bet meginsiu rašyt pirmu numeriu. Ačiū už pagalbą
pilietis2009 06 05cituoti
Tai linkiu sėkmės puikiai išlaikyti egzus ir įstoti :) Nors mano draugas labiau sakė rekomenduotų stoti į ISM Ekonomiką ir politiką, nes paskui daugiau galimybių, kadangi praktiškai gauni dvi specialybes :D Bet turi dar laiko pagalvoti:P