Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

socialine psichologija

Greta
Laba diena
papasakokite placiau apie sia profesija.I SU stojant kokiu egzu reikia? kur galesiu dirbti ateity? Ar gera specialybe?

Administratorius
Socialinė psichologija yra mokslas, tiriantis, kaip atskiri individai priima, perduoda informaciją kitiems, kaip nuo to priklauso jų elgesys, kaip grupuojamasi apie bendras idėjas ar lyderius ir kokie procesai veikia grupuočoų formavimąsi, jų raidą, bendradarbiavimą bei konfliktus su kitomis grupuotėmis. Socialinė psichologija remiasi sociologijos bei psichologijos žiniomis. Ji yra svarbi valdžios, teisėsaugos institucijoms, prognozuojančioms visuomenės raidą, politikams.
Duomenų, kad tokia studijų programa būtų ŠU, aš neturiu..

Egidijus
Tokios specialybės nėra rengiama nė viename universitete. Kiek aš žinau...
ŠU SOCIALINĖ PSICHOLOGIJA - tik modulis, t.y. mokomasis dalykas. Šiauliuose galima studijuoti Socialinę pedagogiką (apie ją www.spf.su.lt)

Administratorius
Ačiū, Egidijau, už papildymą

monika
sweiki
patarkit man... ateityje noreciau buti psichologe, bet nezinau nei kur stot nei kokius egzaminus laikyt... kiek esu girdejus tai reik stot i socialinius mokslus... nu zdz nzn. taj gal jus ka zinot ir galit man patart... studijuot noreciau kaune.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]