Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur stoti su tokiais egzais>?

Scriptor
Zinau, kad sis klausimas jau atsibodes:D :(.
Istorija V. Matematika V. Lietuviu V. Biologija V. ir Informatika M.
Galvoju sieti su informatika, Bet kaip girdejau VU sunku istoti, o i VGTU lengviau istoti, bet sunku issilaikyti.

Tomas
Matematika (m),lietuvių k.(m), anglų k.(v), istorija (v),jei įmanoma parašykit daugiau variantų. Patį daugiau traukia socialinė pusė, bet tikrai ne mokytojauti.

Akwafelis
Matematika mok
Lietuviu valst
Istorija valst
geografija...

aciu ;/

Akwafelis
Anglu metini pazymi turesiu 9 ,studijuosiu kaune, kokiose universitetuose man skaiciuos kaip nuli ,o kuriuose ims mano metini pazymi ? Noriu marketinga , ka tureciau rinktis, vadyba ?

ausriukas
Na o mano pasirinkti egzaminai lietuviu ir matematika - valstybiniai, anglu ir istorija - mokykliniai... nieko gero, slaveja galeciau dirbt... o gal dar kur auksciau? kaip manot?:))))

Dovile
Man dar tik 15metų, bet niekaip nesugalvoju kur galėčiau stoti.. Keista svajonės tikros neturiu kas norėčiau būt. Šiaip svajojiu apie Stiuardesės darbą, arba gidės darbą. Ka galėtumėte pasiūliti jūs? Baigus devintą klasę mano pažymiai tokie:
Biologija - 9
Lietuvių kalba - 8
Rusų kalba - 10
Istorija - 9
Geografija - 10
Fizika - 8
Dailė - 10
Muzika - 10 (+baigta musikos mokykla)
Matematika - 7
Chemija - 7
Visur kitur dešimtukai ;) prašau patarkit, pasiūlikit kanors...ačiūūū ;)

pilietis
Akwafeli, o tu kokius dar egzaminus laikei? Nes gal kokia Ekonomika ir politika patiktų, dvi specialybės būtų vienu metu :)
Ausriuk, gali juk bandyti ir į universitetą stoti, svarbu tik, kad egzaminus gerai išlaikytum:)

O Dovilei siūlau gerai pagalvoti - ar norėsi būdama 45 metų dirbti stiuardese arba gide? Gal ir taip, o gal pagalvok ir apie kitas specialybes, kurios traukia...

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]