Turiu problema...mokslai sekasi neblogai, kiek sunkiau matematika, bet pasistengus išeitų išlaikyti valstybinį manau, bet va problema, kad užsienio kalbos ''nelimpa'' man...per sunkus mokslas...sėdžiu A lygyje anglų kalboje, bet nenoriu ir bijau laikyti egzaminą, nes žinau kad neišlaikysiu... ką patartumėte? yra šansu be jos įstoti į universitetą Kaune arba Vilniuje? ;] iš anksto dėkui;]
Akwa2009 04 07 • 78.61.154.113 cituoti
Manau kad laikyk bent jau mokyklini,nes kalba siais laikais yra svarbi :)beto jei specialybiu sarase anglu kalbos koeficientas yra vienas is maziausiu,tai su mokykliniu manau turetum praeiti,nors cia reiktu klaust ten studijuojanciu mokiniu:)
bijanti2009 04 07 • 88.222.158.170 cituoti
egza mokyklinį gal ir išlaikyčiau, bet va su įskaita būtų sunkoka... sunku kalbėti man labai...nznau kodel...taigi aš norėčiau iš vis anglų nelaikyti, bet žinau, kad be jos nieko nebus....
Akwa2009 04 07 • 78.61.154.113 cituoti
Na jau iskaita tikrai yra islaikoma,pasiruosk topicus,nusipirk knygute pasakokime angliskai,ir tikrai islaikysi :)P.s. O konkreciai egzaminui-listeningui labai pravercia ziuret filmus angliskai,pralavina ausi.Sakau is patirties:)
kaziukas2009 04 09 • 84.240.58.168 cituoti
Apskritai, norint istoti i universiteta, reikia stojamuju dalyku valstybinius egzaminus islaikyti praktiskai maximum -
70< procentu. Neveltui i universitetus tik geriausieji stoja, nes paprasciausia prastai islaikes egzamina, nesugebesi universitete mokintis.