Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Studijos VDA

Girl
Ar labai sunku studijuoti VDA? Konkrečiau kalbu apie fakultetą Kaune. Ar lieka laisvo laiko pasportuoti pvz?

Girl
Ir dar mane domina klausimas: ar studijuojant VDA Kauno fakultete, galima gyventi bendrabutyje? Girdejau kad skolina is LŽŪU barakus. Ar tai tiesa? Bukit geri, atsakykit kas nors.

Rokas
dėl barakų protingiau būtu kreiptis el. praštu kurų rasi kontakuose http://www.vda.lt/ arba telefonu, kurį irgi rasi ten pat ;)

:]]]
Sesė vilniuj studina ten, tai sakė, kad antrąkart nestotų :] Dizainą studijuoja.
Darbų daug, tvarkos nedaug.

Girl
Aš norėčiau studijuoti grafinį dizainą, tik nežinau ar pavuyktų įstoti. Laikiau dailės egzaminą, gavau 10. Lankiau dailės mokyklą, bet nepabaigiau. Esu gabi meno srity, tačiau mane varžo finansiniai ištekliai, bet norėčiau pabandyti įstoti, dbr studijuiju menotyrą, bet nelabai įdomu, norėčiau kūrybinio darbo, padariau klaidą, kad stojau į menotyrą, taip manau. Ar yra šansų man? Bijau dėl tos reformos, kad jei neištemsiu ant 8, mane i6mes, nes nepajėgsiu susimokėti už mokslą :/ man tai neduoda ramybės. Esu pirmakursė, tad manau dar ne vėlu apsigalvoti, ko iš tikrųjų noriu.

Girl
Gal kas dar atsilieptų, kas studina šią apecialybę?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]