Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Padėkit... Visai esu pasimetus. :/

Monika :]
Sveiki. :)
Esu 10-tokė ir mums, 10-tokams, pats laikas rinktis kryptį. Man mokslai einasi gerai, kai pasistengiu ir jei mokomasi tema domina. :/ Labiausiai sekasi su užsienio kalbomis (greitai jas išmokstu), taip pat dailė, iš lietuvių kalbos turiu 8. Tačiau labai mėgstu sėdėti biologijos pamokose ir klausytis įvairių įdomybių susijusių su chemija (tik spręsti uždavinius nelabai norisi xD ). :] Fizika man visiškai ne prie širdies. :/ Matematika... Kaip ir daugeliui sunkiai įkandamas dalykas. ;D Nežinau kas manęs laukia jei pasirinkisiu kurią nors iš krypčių. :| Gal turite kokių minčių?

Bucenas
Manau, kad turi apsispresti ar tave traukia medicina, kadangi biologija ir chemija, tai butent medicinos specialybei reikalaingi dalykai. Jeigu del medicinos bent kiek abejoji, siulau rinktis humonitarini profili, ypac, jeigu neblogai sekasi istorija. As, pvz. rinkausi humanitarini profili, taciau valstybinius laikiau tiek visu humanitariniu dalyku, tiek matematikos. Siaip konkreciausias pasiulymas butu rinktis humonitarini ir pasilikt megstama dalyka - chemija arba biologija bent jau bendriniu lygiu. Sekmes ir viskas bus ok!

Monika :]
Mes jau turėjome pasirinkti profilį ir aš kažkaip nusprendžiau imti biomediciną ir gamtos mokslus, bet laikui bėgant ėmiau abejoti savo sprendimu, nes gydytojai visą savo laiką turi atiduoti pacientams, jie sėdi viename kabinete ir toks jų gyvenimas. Esu ne toks žmogus, kuris sėdi vienoje vietoje. Man reikia laisvės. ;D Taigi esu nežinioj, o pasirinkti noriu teisingai. :/ Geriausiai jaučiuosi tarp kalbų ir dailės. Bet nežinau ką galėčiau studijuoti... :|

lauruteaa
sveiki esu taip pat desimtoke.Ir zadu pasiimti a lygiu lietuviu anglu matematika istorija ir galvoju..apie matematika nors tai nera labai gerai ir olengvai suprantama pamoka.noreciau studijuoti zurnalistika lietuviu filologija galbut psichologija kazka is siu dalyku labai megstu bendrauti,rasyti todel net nezinau kur butu geriau.

Paška
Tokia pat situacija, nežinau kokį profilį rinktis ir kokius egzaminus laikyt. Svajoju apie mediciną, bet kai iš chemijos 3 išeina, tai, manau neverta. Noriu į turizmo vadybą? Gal kas žinot kokių dalykų reikia?

Donata
Esu desimtoke jau galvoju apie studijas nes reikia pasirinkti mokomuosius dalykus kitiems metams. Noreciau studijuoti kanors susijusio su sportu pvz aerobika arba gal net kuno kulturos mokytoja... labai patiktu buti renginiu organizatore... galbut floriste... kokiu pamoku man reikes? ir kokius egzaminus laikyti? visiskai nesusigaudau ;( is sawes daug nesitikiu bet ateityje tikrai noreciau buti bent siek tiek auksciau uz paprastus samdonus darbuotojus... kokiuose dalykuose man pasistengt?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]