Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Statybu inzinerija

Mazvydas
Noriu stot i statybu inzinerija ir kiek zn reikai laikyt fizika , mantke bei lietuviu! Bet gal gal kas zn kiek procentu reik islaikyt siuos dalykus kad ten istoti??

Administratorius
pažadu pasiklausti ten studijuojančio kolegos ir atsakyti į šį klausimą kuo greičiau

TOmas
JO MAN ir butu ydomus atsakymas

Administratorius
va ką sako Jūsų kolegos (kalba netaisyta):

"Pagaliau paaiškėjus beveik visiems rezultatams, reikia nuspręsti kur stoti. Mano rezultatai tokie:
Matematika:97
Lietuviu:84
Anglu:74
Fizikos:95.

Remiantis statistika į Ekonometrija(VU) pakliūti šansai yra, bet būčiau vienas iš pačių paskutiniausių tarp DVF (ar tokiu atveju yra galimybė gauti vietą bendrabutyje?). Į Statybų inžineriją(VGTU) pakliūti lengva ir būčiau vienas geresnių."

"statybos inzinerija nelengva. Ka mokeisi mokykloje matematika cia visai naujai viska mokysiesi. Ka tik pabaigiau pirma kursa, tai patikek vidurkis vos vos virs 7. Islaikiau egzus beveik kaip tu (keliais procentais mazesni ivertinimai). Istojau ir buvau pirmam 50, bet kaip pasirodė, tai nieko nereiskia. Pirma semestra su chemija atkrato paskui mechanika ir fizika, o antram kurse medzegu atsparumo linksmybes prasideda. Bet specialybe perspektivi...verta ja studijuoti."

studenciokas
Nu gaves tokius ivertinimus tikrai istosi, pakaktu ir zemesniu

Administratorius
matai, kaip gerai:)

Egle
Noreciau bandyti stoti i VGTU statybos inzinerija. Todel noreciau pasitikslinti kokiu tiksliai ten reikia egzaminu kad priimtu?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]