Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur Įstociau

Mistertm
sveiki noriu lakyti situs egzus-- lietuvių, matematikos, anglų ir istorijos ( mokylinius) kur as su jais įstociau ir i kokį universiteta

sandrute
NE.Su mokykliniais NIEKAIP.

MINGAS
Sveiki , norejau paklausti ... Esu kolkas desimtokas ir gal galite patarti ... ka imti 11 klaseje , kad kaip nors prasimusciau i advokatura ? Vistiek kas nors zinosit :) (p.s. aciu )

Eve
Laikysiu
valstyb : anglu,matematika,rusu,lietuviu (istorija,jeigu reikes)
mokyklinius: (istorija)
kokia profesija man tiktu?

Edita
esu desimtoke. Atejo laikas apsispresti kur noreciau stoti. todel prasau vinos paslaugos gal kasnors galetu pasakyti, tiksliau parasyti, kokiu egzaminu reikia norint igyti masazuotojos profesija? is anksto dekoju...

Mistertm
Kokis egzus reiketu laikyti jei nori studijuoti Prekybos vadyba ir ar butinai reikia valstybiniu egzaminu

Stasys
Sveiki. Gal kas galetu patarti kur reiktu stoti norint mokytis kulinarijos?

Gytis
Edita tau reiktu stoti i lkka kineziterapija reiktu laikyt lytu bio ir chemija ir matkes pazymio as ir ten ruosiuos stot:)

Jiii
To Stasys, gali stoti į KTU Maisto technologija ir inžinerija. Reikalingi Lietuvių, Matematikos, Užsienio kalbos ir Chemijos egzaminai.

Lalallal
Labas.Gal galit pasakyti kokiu reikia egzaminu stojant i Interjero dizaina?

DEsimtokas
Norejau susizinoti ko reikia Ekonomikai, taipogi kokio vidurkio reiketu norint ystoti y VU?

Rasa
sveiki, kur galeciau istoti su seis egzaminais info, lietuviu,ir biologija ?

rasa
p.s jie visi mokykliniai

Mistertm
Kur istociau su seis egzais Lietuviu Anglu Istorija
Mokyklineis

KLGUL
Mistertm, mokykis profesinej. Jei net rasyt nemoki, pradinese klasese moke minkstumo zenklus ia ;)

Ievukas
Sveiki :) Norėjau paklausti kur įstočiau laikydama: lietuvių k., matematikos ir informatikos mokyklinius? Visiems laibai ačiū! :)

S.M.
Kur galeciau istoti,jeigu laikysiu:

Lietuviu V
Matematika M
Informatika M
Geografija M
Istorija M

Neziniuke
Kur galeciau istoti..? zadu laikyti:
Lietuviu V
Matematika M
Istorija V
Geografija V
aciu.. ;)

Rytizzz
As is testu issiaiskinau kad man labiausiai tinka ekologija studijuot kokiu dalyku reikia? ir seip kur rinktis ar univiere ar kolegijoj?nes nezinau,kad nebutu paskui bedu

justas
sveikas Stasy! tau reiketu varyt i profesine mokykla...

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]