Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Ar stojant į aktorinį reikia istorijos?

aistulyte
Norėčiau paklaust, ar aktoriniam reikia istorijos? Nes dabar ant nosies profiliavimas, ir bijau, kad atsisakysiu tų pamokų, kurių stojant gali prireikti. Kasnors galit pagelbėt?
Liuu
taip, tikrai reikia, kur bestotum. tik jei esi humanitare, jokiu budu neatsisakyk istorijos, imk ja a lygiu, nes ji reikalinga visur, o jei atsisakysi tai niekur po to neistosi jei su aktoriniu nepavyks.
aistulyte
ačiū. istorija man žiauriai ne prie širdies.. mąstau apie tiksliuosius mokslus, tačiau neatmetu galimybės stot į menus.. Tai vat dėl to klausiu:) Anyway dar kart ačiū už ats.
evaldas
Nereikia stojant i aktorini istorijos. Reikia lietuviu kalbos ir stojamieji egzai
kkkkkkkkk
O ka manot apie aktorines studijas yzsienyje?Mane domina Maskva,todel studijuoti noreciau ten.Gal zinot kokios info apie studijas Maskvoje?
ali
Aš taip at norėčiau aktorinį studijuoti Maskvoje,Ar galėtumėte suteikti platesnės info apie studijas ten,apie universitetus ir mokesčius?:)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]