Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur stoti???(dar, ir dar kartą)

Aurelija
Laba diena. Esu 9 klasėje, ir nemanau, kad per anksti galvoju kur stoti. kuo anksčiau, tuo lengviau vėliau bus, ar ne? :)

tai vat vat. prieš kelis metus padariau savo pirmą(na, kur jau niekam neleidau kišt rankų) patiekalą-kiauli9eną su obuoliais ( XD ) ir tai mane užkabliavo. dabar trokštu tapti kulinare/ konditere. taigi, ką norėčiau sužinoti, tai kokie universitetai/ kolegijos turi tokią "kryptį"? Kad ir neoriginaliai, būsiu labai dėkinga.:)
A, ir dar keli žodžiai, man jau keli žmonės sako, kad man vertėtų stoti į žurnalistiką. tai norečiau paklausti, ko jai "reikia"? <33

nekantriai lauksiu atsakymo, Aurelija :)

Vytas
Žurnalistkai reikia - Lietuvių, užsienio kalbos, istorijos egzaminų(pageidautina valstybinių) taip pat informacinių technologijų pažymio...

egyd
kur galeciau istoti : lietuviu 6 mokyklinis
matematika 6 mokyklinis
fizika 4 mokyklinis
istorija 7 mokyklinis
labiau noreciau studijuoti Kaune ,tai patarkit kur ir ka galeciau studijuoti , siaip domiuosi sportu gal butu imanoma istoti kur nors susijus su sportu?

bitre
labukas :) negaliu nekaip apsispresti kokia profesija pasirinkti ir kur paskuj stoti,dabar esu 11 klasei.gal kas nors patars kokiu profesiju siaip noreciau buti kosmetologe bet su chimija ir biologija nelabai sekas...:( lauksiu pasiulimu....is anksto aciu :)

dovile
kur galiu istoti su matematikos lietuviu informatikos mokykliniaisir istorijos metiniu?

Vilmante
Kokiu pamoku reikia 12 klaseje norint stoti i interjero dizaina? kokiu egzaminu? gal galetumete pasakyti?

Indriauske
o zurnalistikoje infomatikos pazymio reikai is bendrojo ar isplestinio kurso?ar neswarbu?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]