Laba diena. Esu 9 klasėje, ir nemanau, kad per anksti galvoju kur stoti. kuo anksčiau, tuo lengviau vėliau bus, ar ne? :)
tai vat vat. prieš kelis metus padariau savo pirmą(na, kur jau niekam neleidau kišt rankų) patiekalą-kiauli9eną su obuoliais ( XD ) ir tai mane užkabliavo. dabar trokštu tapti kulinare/ konditere. taigi, ką norėčiau sužinoti, tai kokie universitetai/ kolegijos turi tokią "kryptį"? Kad ir neoriginaliai, būsiu labai dėkinga.:)
A, ir dar keli žodžiai, man jau keli žmonės sako, kad man vertėtų stoti į žurnalistiką. tai norečiau paklausti, ko jai "reikia"? <33
nekantriai lauksiu atsakymo, Aurelija :)
Vytas2008 11 10 • 62.212.206.197 cituoti
Žurnalistkai reikia - Lietuvių, užsienio kalbos, istorijos egzaminų(pageidautina valstybinių) taip pat informacinių technologijų pažymio...
egyd2008 11 11 • 88.118.147.214 cituoti
kur galeciau istoti : lietuviu 6 mokyklinis
matematika 6 mokyklinis
fizika 4 mokyklinis
istorija 7 mokyklinis
labiau noreciau studijuoti Kaune ,tai patarkit kur ir ka galeciau studijuoti , siaip domiuosi sportu gal butu imanoma istoti kur nors susijus su sportu?
bitre2008 11 12cituoti
labukas :) negaliu nekaip apsispresti kokia profesija pasirinkti ir kur paskuj stoti,dabar esu 11 klasei.gal kas nors patars kokiu profesiju siaip noreciau buti kosmetologe bet su chimija ir biologija nelabai sekas...:( lauksiu pasiulimu....is anksto aciu :)
dovile2008 11 12 • 84.32.96.100 cituoti
kur galiu istoti su matematikos lietuviu informatikos mokykliniaisir istorijos metiniu?
Vilmante2008 11 14 • 89.117.112.53 cituoti
Kokiu pamoku reikia 12 klaseje norint stoti i interjero dizaina? kokiu egzaminu? gal galetumete pasakyti?
Indriauske2009 01 03cituoti
o zurnalistikoje infomatikos pazymio reikai is bendrojo ar isplestinio kurso?ar neswarbu?