Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Jeigu sitaip mazdaug islaikau..

Christina
Cia mazdaug surasysiu kaip galiu islaikyt egzus ir kokius laikysiu ir tikiuosi, kad galesite man surasyti savo nuomones (ta prasme: Ar galiu istoti i universiteta ar tik i kolegija?; Ar galiu istot i VU,KU,VDU,SU,VPU?; Ar galeciau istot i zurnalistika, psichologija, sociologija, leidyba, socialini darba, socialinius mokslus, filosofija, bibliotininkyste? Kokiuose universitetuose butu didziausia galimybe i viena ar kita specialybe istot? ir t.t.)

Lietuviu valstybinis mazdaug 70%
Istorijos valstybinis mazdaug 60 - 70%
Matematikos mokyklinis 5-6-7 (cia pazymys ta prasme)
Informatika mokyklinis 7-8-9 (cia irgi pazymys)

Cia mazdaug tokie metiniai:
Lietuviu - 8
Istorija - 7-8
Anglu - 7-8
Matematika - 6-7
Informatika - 9

Labai tikiuosi jusu pagalbos. Man ji labai, labai reikalinga. Iskart dekoju visiem neabejingiems zmonems:) Jeigu visko nezinote, bent ka nors parasykite, vis tiek busiu labai dekinga.

Christina
Labai prasau zmones! Atsakykit! Nejaugi taip sunku, juk daug jusu kazkur studijuoja ir vis tiek mazdaug zino kas ir kaip.

Ins
Na ir daug ,,užgriebei" čia. Taigi pasieiškoti informacijos internete reikia:
www.stojimai.lt . rubrika ,,Balų skaičiuoklė" > pasiskaičiuok stojamuosius balus į universitetus ir viskas bus aišku. Ten bus lyginamoji kelių metų analizė, beje, gan sena.
Nusipirk žurnalą ,,Kur stoti", tenirgi apstu informacijos.

Girl
Manau, jei pasitvirtintų tokie tavo rezultatai, laisvai įstotum į universitetą, tik žiūrint į kokią specialybę :) aš pati išlaikiau valstybinius tarp 50 ir 60, ir įstojau į vdu.

Girl
Bet tik jokiu būdu nepadaryk klaidos kaip aš, nestok ten, kur nepatinka :/

Christina
Girl<< o kiek valstybiniu tu laikei? Manai, uztektu 2 valstybiniu ir 2 mokykliniu istot i universiteta tas specialybes, kuriu noriu? Aciu uz atsakymus:)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]