Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Psichologija

Christina
Noreciau suzinoti ar labai sunku istoti i sia specialybe?
Ar sunku mokytis?
Ar galima istoti, laikant lietuviu ir istorija - valstybinius egzus, o matematika ir informatika - mokyklinius? Anglu butu tik metinis pazymis.
Kur lengviausia istot i psichologija, is siu universitetu: Vilniaus, Romerio, Vytauto Didziojo?
Kieno balu reikia auksciausiu, stojant i sia specialybe?
Buciau labai dekinga, jei atsakytumete i visus klausimus ir pasidalintumete visomis ziniomis apie sia specialybe.

ASsssss
Mano sesuo stojo i psichologija ir laike valstybini surinko apie 50 balu ir tai vos istojo, taip kad tau butina laikyti valstybini matematikos :)

Christina
Tai tada nekas, nes matke tai tik mokyklinis egzas gali buti. O tikrai nera jokios galimybes?

Christina
Beto, o kaip del anglu egzo? Nereik jo psichologijai? Uztenka metinio?
Tikrai i joki universiteta psichologijos specialybe neistociau su lietuviu ir istorijos valstybiniais egzais, o matkes mokykliniu?

Jolita
Manau lengvausia istoti i vilniaus pedagogini univera, o taip pat ir klaipedos universitete mazesni reikalavimai nei VU

Christina
O kaip del Vytauto Didziojo ir Mykolo Romerio universitatu? Ten irgi mazesni reikalavimai?
I kuri is ju visu keturiu (VDU, MRU, VPU, KU) lengviausia istoti?
Ir dar buciau labai dekinga jei del matematikos ir anglu apsviestumet. Ar imanoma kokiame nors universitete su matematikos mokykliniu egzu ir anglu metiniu pazymiu (lietuviu ir istorija - valstybiniai) istoti i psichologija?
Labai aciu uz atsakymus. Jus man labai padedate.

spartaner
na su matematikos mokykliniu net klaipedos universitete sunkiai istosi. apie kitus net nekalbu. nes matematika kaip pagrindinis kriterijus yra.
ir anglu geriau egzamino reikia. nes psichologija studijuojant reikes angliskai tekstus skaityti. tai kas bus kai lieps koki darba parasyti, remiantis angliska literatura?

Info
Vat info yra apie psichologijos studijas:

http://www.placiau.lt/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=266&cntnt01returnid=191

0000
Gal kas zinot (arba zinot kur rasti) koks balas zemiausias buvo i psichologija siemet VU ir MRU? ko tiketis pavasari, panasus issilaikyt turetu ar kilt?

busima psichologe
Studijuoju sia specialybe vpu, bandysiu baigti siais metais. Studijuoju neakivaizdiniam, nes i dienini buciau neistojus, nors mano balai buvo gan neblogi...
Is tikruju studijos idomios, bet yra ir neidomiu dalyku, ypac pirmam kurse ir i gala nelabai idomu. Mokytis kuo toliau, tuo sunkiau. Labai daug dalyku, egzaminu, atsiskaitymu...vos speji suktis...
I sia specialybe patarciau stoti tik pasiryzus toliau studijuoti bent jau magistrantura, nes baigusi bakalaura nelabai ka dirbt galesi,o tiksliau beveik nieko :)
Apie stojimo dalykus nebezinau. As turejau lietuviu,istorija,matematika,anglu valstybinius, bet neprisimenu,kokiu reikejo. Galiu tik pasakyt, kad psichologai mokosi ir aukstosios matematiko ir visu kitu dalyku...
Sekmes! :)

psichologijos studente
As mokausi VDU manau istoti nebuvo sunku,anglu pas mane buvo tik metinis, matematika laikiau.. kaipir lietuviu ir istorija laikiau :) bet manau istoti galimybe yra jei nori..rasyk i pirma vieta ir fsio, juk neturi ka prarast.. O mokytis labai idomu, destytojai visi labai idomus ir kolkas man antram kurse labai fainai.. beje sesija trumpa ir atostogos ilgos :D

0000
Stojau pries tris metus, i vu, rasiau pirmu numeriu, visi reikalingi valstybiniai apie 70, anglu beveik 100, metiniai 8-9. Kaiptais stebuklingai neistojau, tai ir idomu, jei si pavasari meginciau vel, kazin kaip butu. O del vdu, tai ten tikrai lengviau istot yra.

Christina
Labai aciu, tiems, kurie nepatingejo ir bent i kazka atsake.
Noreciau dar paprasyti ir paklausti studijuojanciu psichologiu Ar lengviau yra istoti i psichologija, jei ja i 1 vieta rasai? Kiek mazdaug sansai padideja? Taip pat bukit geros, papasakokit apie studijas daugiau. Ypac pirmajame kurse. Ka mazdaug mokotes ir t.t.

dovii
Neturiu nieko bendro su psichologija, bet toks vienas pastebėjimas: "Į psichologiją stojančiųjų 30% patys turi psichologinių problemų" - vieno rektoriaus žodžiai

Psichologe
Esu dirbanti psichologe. Pries stojant i sia specialybe, pamastykit, ar tikrai norit. Mat pastaruoju metu darbo rinka perpildyta. Psichologus leidzia visi, kas netingi. Didmiesciuose darba rasti be galo sunku net ir patyrusiems... Provincijoj kiek lengviau, bet irgi nieko gero.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]