Sveiki, baigęs mokyklą norėčiau studijuoti web-dizainą (internetinių puslapių dizainą). Kiek ieškojau, jokiuosi Lietuvos universitetuose nėra tokio dalyko, tačiau man pavyko rasti web-dizainą Vilniaus Statybos ir Dizaino kolegijoje. Visgi, aš norėčiau baigti universitetą. Gal kas galėtumėt padėt? Gal aš neatidžiai žiūrėjau ir dėl to neradau jokiam universitete web-dizaino? Jeigu kas žinot, padėkit. Ačiū
Mantė2008 11 03 • 84.32.220.143 cituoti
Labu ! mano ketinimai buvo labai panašūs, bet pažiūrėk į visą tai iš kitos pusės :P Vien web dizaino vistiek nesimokysi, nes tai nėra taip sudėtinga, šiais laikais to išmokti gali net savarankiškai :> O tuo labiau nieko keisto, jog tokio dalyko nėra universitetuose :] Ir aplamai, kad dirbti tokį darbą , nebūtinai reikalingas universitetinis išsilavinimas ,nemanai ? :> Taigi stok i grafinį dizainą VSDK ! Čia kaip kokia agitacija nuskambėjo, bes nelabai pas mus platus pasirinkimas išties :>
Edmundas2008 11 03 • 79.132.174.205 cituoti
Taip, tačiau kaip bebūtų, aukštasis išsilavinimas tikrai labai praverčia ateityje. Jeigu dabar nereik, tai po 5-6 metų manau tikrai reiks. Na, galvojau stoti į Dailės akademiją, į grafinį dizainą, tačiau tenai į studijas įeina ir baldų dizainas, kas man yra visiškai ne prie širdies. Beto, toj Dailės akademijoj tai viena korupcija :D