Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Fotografija VDA

Diana
Noreciau suzinoti ar ten labai sunku istoti ?i fotografijos specialybe >? ar sunkus mokslas ?brangiai kainuoja ?kokiu dalyku reikia stojant ? aciu

Fotomanija
Mane irgi domina sis klausymas=)

Fotomanija
atsakikite prasau((

VėlGirta
Mane irgi domina!

diana
Nulis demesio

NNN
Mane taip pat domintu šis klausymas...

headbanger
na, tai pirma reikia bent kiek moket piest, arba turet daaaug pazinciu, nes zaliu ten nepriema. geriausia lankyti tuos papildomus kursus pas destytojus, sako, tada daugiau galimybiu istot, bet kaip ten is tikruju tai neaisku.

Moliugas
as irgi taip cia noreciau... :( bet ar jum neatrodo kad cia nerimta specl?

melynakoala
Aš girdėjau, kad jau nereikia piešti per stojamuosius. Ar čia kažkas nusišnekėjo...?

her
tikrai nusišnekėjo. piešimo reikia.

pankis
as taip pat maniau kad piesimo visiskai nebereikia nes stojamieji egzaminai susideda is erudicijos testo(taciau nzn kas tai yra, ar kas zinot?), vizualines raiskos ir kompozicijos egzaminas pagal pasirenkama programa (taciau to dalyko taip pat nesuprantu) gal kas galetu paaiskinti?
zinau kad ten lengviau istot su kysiais, kursais, kuriuos turejai lankyti maziausiai metus bei pazintimis.manau be siu dalyku ten istot neimanoma.. nebent esi indigo :)

her
aisku, gal ir gali kaip nors istot su kysiais bet tuomet didele tikimybe kad tave po metu ar net maziau paprasciausiai ismes - niekas ten su nemokanciais piesti nesiterlios. o ir stojant tikrai nebutina lankyti kursus, TACIAU reikalingas kazkoks spec. pasiruosimas. Tikrai neuztenka dailes mokyklu. o piesimo reikia stojant i visas specialybes akademijoj atrodo. o po to jau seka kompozija, meno istorijos testas, ir dar kokie dalykai budingi tam tikroms specialybems.

jurate
Kai gerai pasiruosi stojant ,tai lengviau studijuoti pradzioje bus ,nes nereikes zulinti visokiu kubu , galvu ... ir geriau valdysi ranka ... bet kursai gerai todel ,kad destytojas tave pazins ir zinos tavo sugebejimus ne tik is egzo . o nemokamu vietu tikrai yra daugybe ... tik reikia pasistengti ,o negalvoti ,kad pafotkinu kartais draugus ir jau busiu pasiruosusi egzam ;) sekmes ruostis ;*

pankis
o tai jus paneles esat istojusios gal i VDA fotografija..? taip ir nesuprantu kas ten per stojamieji. tiesiog piesimas tikrinimas kompozicijos.. ? as maniau kad piesi stojant i koki dizaina architektura o kadrus darai stojant i fotografija :X bet taip iseina kad stojant nepaimsi fotiko i rankas.. :D

Aurelija
Stojant i Fotografija laikomas piesimo, scenarijaus kadruotes bei fotografavimo nustatytoje vietoje egzaminai. Nors ir maniau, kad pasirodziau ne kaip, visgi istojau i nemokama, nei kursu vda nelankiau, nei papildomai ruosiausi, tiesiog pries pora metu baigiau dailes mokykla, man to uzteko, nezinau ar ir kitiem taip pasisektu :)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]