Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Nežinau ką rinktis

Neziniuke
Esu dešimtokė, mano pažymiai neblogi, gal sunkiau sekasi tikslieji mokslai: fizika, chemija, patinka anglų, lietuvių kalba, literatūra, istorija, geografija. Nežinau, kokią specialybę rinktis, dabar ir ateityje bus paklausios vadybininko ir kitos su verslu susijusios specialybės, bet žinau, kad tai ne man, nepatinka man ekonomika, nuobodu. Labai norėčiau būt bibliotekininke, bet šią specialybę galima įgyt tik vienoj kolegijoj Lietuvoje ir nelabai paklausi ši specialybė, nes žmonės knygų nebeskaito, nors tikrai norėčiau dirbt šį darbą, tai mano svajonių profesija.
dovii
Jeigu sekasi tikslieji mokslai gal bandyk ieškoti įdomesnių specialybių technologinių, inžinerinių mokslų srityje? Nes asmeniškai tikrai tau nepatarčiau studijuoti bibliotekininkystės, pirma neperpektyvu, antra mažas uždarbis, trečia kodėl neišnaudojus visų savo galimybių?
mrliuxs
Vilniaus univerisitete yra Biblioteninkystė ir informacija, bet neapatarčiau, geriau jau anglų arba lietuvių filologija :)
Rokas
Tai tu tada keisuolė jei nezinai ka rinktis. Tokiu klausimu tau niekas negali patarti, turi spresti tik tu pati. As ir esu desimtokas(jau pabaiges 10 klasiu) bet jau zinau kur stosiu
dovii
Rokai, o kur žadi stoti? Aš irgi baigiau šiais metais 10 kl.
mrliuxs
Aš tai dar tik būsiu 9 - tokas, bet intensyviai domėjausi studijomis ir jau apsisprendžiau ką studijuoti :) labai padėjo "kur stoti" žurnalas
Rūt.
Daugumos nuomonė po poros metų pasikeičia :)
mrliuxs
Žinoma, bet stengsiuosi šį nora išlaikyti iki pat pabaigos mokyklos, nes didesnį dėmesį skirisiu tiems mokslams, kur stosiu :) palyginus su kitomis specialybėmis, kurias galvojau studijuoti anksčiau, ši yra artimiausia man :)
Rūt.
Kokia tai specialybė? :)
mrliuxs
VU hidrologija ir meteorologija :)
mrliuxs
Rašyk į GeLukas_3@yahoo.com jeigu nori padiskutuoti :)
Rūt.
Tikiesi nepakeist nuomonės per artimiausius metus? :)
mrliuxs
Na didele tikimybe, kad ne :) visada norėjau su geografija sieti :) nes tai man labai aptinka ir labai gerai sekasi
Rūt.
Na, tada sėkmės ;)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]