Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

prasau labai padeti zinancius

egle
gal zinote kur galeciau kaune istoti su tokeis rezultatais visi mok.lietuviu 6,anglu 8 ,istoruja 7 ar 8 dar gerainzn,ir daile 10 ...prasau patarkite :(
ruuuuta
nusipirk knyga "Kur stoti" ir ieskokis
Mutis
hmm sunkus atvejis šiaip kaip supratau gali bandyti į dizainą kokioje kolegijoje, nes man su valstybiniais turbūt gali tekt į kolegiją stoti;)))) Bet stojimas kaip sakoma lošimas negali žinoti kur su kokiais balais stoja;))
egle
o is vis su mokykliniais galima istoti i univera ?:)
Girl
nelabai galima, tik nebent i vpu.
Niut'e
Su mokykliniais ne tik į VPU įmanoma. Dar įmanoma į Veterinarojos akademiją, kiek žinau. Arba į KTU į technines specialybes, bet į neakivaizdinius. Aš, pvz, buvau įstojusi į neakivaizdinį su mokykkliniais, būtent į ktu į statybų inžineriją, o dar matematikos buvo 7. Bet čia jau prieš kelis metus buvo. Kiek pamenu, tada keli klasiokai į ten pat įstojo ir į dieninį su mokykliniais.
fizzzzz
Kokius valstybinius egzaminus reikia laikyti norint studijuoti odontologija ar dantu higienistika?
abcdefghi
Kokius dalykus reikia rinktis 11 klasėje, norit studijuoti pardavimo ar personalo vadyba? Kokius tuomet egzaminus reiks laikyti 12 klasėje?
migle
sveikuciai:-) prasau, prasykit, su kokiais balais 2007-2008 metais prieme i VU ekonomika, finansu ir draudimo matematika, matematika ir matematikos taikymai, statistika, teise..
MRU finansų ekonomika, teise ir valdymas, teise..

jei bant wiena is siu spec zinot balus, parasykit, bukit geri:))

aciu
migle
nejau dar niekas nezino:)))
wammpe
labai prasau pasakykite,kokius egzaminus ir kiek panasiai minimaliai gauti procentu reiketu,norint istoti i V.Riomerio universiteta finansu ekonomika?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]