Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

reputacija

Juste
Sveiki, noriu paklausti ar įmanoma butu įstoti į pasieniečiu mokyklą, jeigu mano tėvas [kuris nuo 2017m. miręs] buvo įkalintas įkalinimo įstaigoje, tačiau man priežastys nežinomos.
Pasienietis
Juste rašė: Sveiki, noriu paklausti ar įmanoma butu įstoti į pasieniečiu mokyklą, jeigu mano tėvas [kuris nuo 2017m. miręs] buvo įkalintas įkalinimo įstaigoje, tačiau man priežastys nežinomos.
Laba diena, Asmenys, pretenduojantys į vidaus tarnybą, turi būti nepriekaištingos reputacijos. Kokiais atvejais asmuo neatitinka nepriekaištingos reputacijos reikalavimų, yra nustatyta Vidaus tarnybos statute, 9 straipsnyje. Kokiais atvejais į vidaus tarnybą negali būti priimtas asmuo, yra apibrėžta Vidaus tarnybos statute, 16 straipsnyje. Vertinant pretendentų nepriekaištingą reputaciją, yra renkami visi įmanomi duomenys apie minėtą asmenį ir jį supančią aplinką. Surinkus jie vertinami kompleksiškai, atsižvelgiant į tų kompromituojančių duomenų senatį, pobūdį, sistemingumą ir t.t. Taigi - tapti pasieniečiu įmanoma.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]