Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

klausimas apie Arą

domantass
norėjau paklausti, stojant į arą, galiu iš kart stoti į arą, jei nesi baigęs aukštajį ir ar tai man sutrugdys stoti, bet girdejau, kad galiu stoti iš kart. ar tai tiesa? o kaip baigi aro atranka, neturintis aukšto išsilavinimo, reikia baigti lpm, o kiek laiko tai užtrunka ? baigęs lpm reiks policijoje pradirbti, ar galiu iš kart po lpm varyti į arą labai ačiū ;)
LPM
domantass rašė: norėjau paklausti, stojant į arą, galiu iš kart stoti į arą, jei nesi baigęs aukštajį ir ar tai man sutrugdys stoti, bet girdejau, kad galiu stoti iš kart. ar tai tiesa? o kaip baigi aro atranka, neturintis aukšto išsilavinimo, reikia baigti lpm, o kiek laiko tai užtrunka ? baigęs lpm reiks policijoje pradirbti, ar galiu iš kart po lpm varyti į arą labai ačiū ;)
Sveiki, turite pirmiausia įgyti policininko kvalifikaciją tam, kad turėtumėte galimybę įsidarbinti "Are". Besimokindamas LPme, galite dalyvauti organizuojamojoje atrankoje į "Arą". Praėjus atranką, turite pabaigti LPme mokslus ir tik juos baigus, galimybė įsidarbinti atsiranda. Tik praėjus "Aro" atranką ir neturint policininko kvalifikacijos, negalite būti įdarbintas "Are".
Jonas
Sveiki Kaip praeini aro atranką, reikia pabaigti lpm, ir tada reikia patruliuoti ir būti policininkų 4 metus ir po to tik gali eit į Arą? (jei neturi aukšto išsilavinimo)
Aras
Buvo šiais metais aro atranka ir aš susidariau savo nuomone apie tai, kuria galiu pasidalinti... Aro atranka yra labiausiai varginantis dalykas, kokį kada nors esu patyręs, bet praėjus medicininę apžiūrą jie tiksliai neivardija kas bus toliau, praneša , kad bus atsispaudimai , prisitraukimai ,štangos stūmimas, bet čia tik pradžia, visko reikės padaryti daug daugiau ir kai užsipumpuoja raumuo,kai sunku vaikščioti ar pakelti rankas , toliau reikia daryti maximumą, todėl man sunku suprasti , kaip įmanoma pasiekti visus normatyvus, darant apie 30 užduočių iš eilės... Tu turi ruoštis tam bent jau pusę metų, neiti į darbą arba tiesiog būti robotu, kuris nejaučia nei nuovargio, nei skausmo... O dabar esminis dalykas - ar verta? Tikrai ne, ypač kai pagalvoji apie tai, kiek uždirbsi, kokį vargą turi praeiti , kad ten pakliūti, jie sakosi esantis ,,elitinis būrys" bet man įdomu ar yra bent vienas elitinis būrys uždirbantis mažiau, nei šis... Atrodo jog aš čia išlieju širdį jog ten nepapuoliau, bet, manau, tiesiog pradejau mastyti, kad gal ir gerai jog tai ir neivyko, nes visas tas kelias nevertas to, ką jie gali pasiūlyti mainais, toli gražu... Jei esat robotai, galit ten eiti ir vykdyti jų įsakymus,kiekvienam savo...
LPM
Jonas rašė: Sveiki Kaip praeini aro atranką, reikia pabaigti lpm, ir tada reikia patruliuoti ir būti policininkų 4 metus ir po to tik gali eit į Arą? (jei neturi aukšto išsilavinimo)
Sveiki, norint tapti Aro pareigūnu, asmuo turi turėti policininko kvalifikaciją, todėl pirmiausia reikia įgyti šią kvalifikaciją, t.y. mokytis LPme, o tik tada įgijus arba dar mokyosi proceso eigoje (bebaigiant LPMą), galima dalyvauti atrankoje. Praėjus atranką, tuomet reikia baigti LPMą, ir tuomet atsiranda galimybė dirnti Are. Tai tie patys policijos pareigūnai.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]