Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimas

Kamilei
Ar 2020 metais bus vykdoma logopedijos studijų programa? Koks mažiausias pernai metais buvo konkursinis balas į vf?
VDU
Kamilei rašė: Ar 2020 metais bus vykdoma logopedijos studijų programa? Koks mažiausias pernai metais buvo konkursinis balas į vf?
Laba diena, Logopediją galima rinktis kaip Specialiosios pedagoginės pagalbos studijų specializaciją. Praėjusiais metais šios studijos nebuvo vykdytos, todėl konkursinių balų nėra. Linkėjimai! VDU
Aistė
Laba diena, domina neakivaizdinės psichologijos studijos. Ar turite kažką panašaus psichologijos srityje? Kur galėčiau pasiskaityti daugiau informacijos? Nemokamų bakalauro ir magistro studijų krepšelį jau esu išnaudojusi, be to, esu dirbanti, todėl nuolatinių studijų rinktis nebegaliu. Dėkoju.
VDU
Aistė rašė: Laba diena, domina neakivaizdinės psichologijos studijos. Ar turite kažką panašaus psichologijos srityje? Kur galėčiau pasiskaityti daugiau informacijos? Nemokamų bakalauro ir magistro studijų krepšelį jau esu išnaudojusi, be to, esu dirbanti, todėl nuolatinių studijų rinktis nebegaliu. Dėkoju.
Laba diena, Deja, tačiau psichologijos studijos vykdomos tik nuolatine forma. Linkėjimai! VDU

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]