Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

ARCHITEKTURA

Girl
Ar galima istoti i architektura su siais egzais: vok(v), matke(m), lietuviu(v),daile, istorija(v)? Be braizybos be sansu? visai domina mane si specialybe, nes megstu braizyti
Vesta
Kokiu egzu reikia stojant i sia sriti?
10-tokas
Sveiki, artėja 10-os kl. pabaigą ir metas, kai reikės rinktis dalykus A-B lygiais, norėčiau pabandyti studijuoti ARCHITEKTŪRĄ, todėl dabar stengiuosi kuo daugiau apie tai sužinoti, tačiau vis dar man kyla klausimų. Planuoju ateity laikyti lietuvių k.(v), matematikos(v), anglų k.(v) egzaminus. Čia mano garantuoti A lygiai, tačiau nebesuprantu, ką rinktis toliau? Tad klausiu:
1. Fizikos egzamino nereikalauja, ar tai reiškia, kad galiu apsieiti visiškai ją atsisakęs? ( ar tarkim B lygis stojant duotų pliusų, o gal reikia A lygio, tik nelaikyti egzamino?)
2. Esu baigęs Dailės mokyklą, turiu diplomą, ar tai pagelbės? Ar turėčiau mokykloje rinktis dailę ar braižybą? ( Ar jų pasirinkimas pridės balų? )
3. Ar Istorija pridėtų balų? (Išvis gal galite pasakyti, kaip susikirstytumėte kokius dalykus rinktumetės ir kokiais lygiais, taikant į ARCHITEKTŪRĄ?)
Dar daug ko nežinau apie ARCHITEKTŪRĄ būtų malonu, jeigu atsakytumėte į šiuos klausimus ir pridėtumete patarimų ar papildomos informacijos. Ačiū, laukiu atsakymo.
Rūt.
10-tokas, 1. Jei nereikalauja fizikos egzamino, tai reikštų, kad gali apsieit, na bent jau A lygio nereikia, o kaip su pačia fizika, reikia klaust studijuojančių architektūrą, kiek ten tos fizikos, nes gali žinios praversti. 2. Bus reikalingas stojamasis egzaminas, manau visi diplomai ir pan. bus reikalingi, turėtum rinktis ir dailę arba braižybą. 3. Ir jeigu stojant nereikalauja istorijos egzamino balo, jinai nieko nepridės. http://www.lamabpo.lt/Priem_univ_sal_2011-2012.pdf siūlau peržiūrėt.
Rinktis A lygiais reikia tuos dalykus, kurių laikysi valstybinius egzaminus. Be to, jeigu dar nesi tikras, ar tikrai tai nori studijuoti, turi labai atidžiai rinktis dalykus, kuriuos mokysies sekančiais metais ir gerai pasidomėti šia specialybe. :)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]