10-tokas2011 01 08 • 78.57.27.139 cituoti Sveiki, artėja 10-os kl. pabaigą ir metas, kai reikės rinktis dalykus A-B lygiais, norėčiau pabandyti studijuoti ARCHITEKTŪRĄ, todėl dabar stengiuosi kuo daugiau apie tai sužinoti, tačiau vis dar man kyla klausimų. Planuoju ateity laikyti lietuvių k.(v), matematikos(v), anglų k.(v) egzaminus. Čia mano garantuoti A lygiai, tačiau nebesuprantu, ką rinktis toliau? Tad klausiu:
1. Fizikos egzamino nereikalauja, ar tai reiškia, kad galiu apsieiti visiškai ją atsisakęs? ( ar tarkim B lygis stojant duotų pliusų, o gal reikia A lygio, tik nelaikyti egzamino?)
2. Esu baigęs Dailės mokyklą, turiu diplomą, ar tai pagelbės? Ar turėčiau mokykloje rinktis dailę ar braižybą? ( Ar jų pasirinkimas pridės balų? )
3. Ar Istorija pridėtų balų? (Išvis gal galite pasakyti, kaip susikirstytumėte kokius dalykus rinktumetės ir kokiais lygiais, taikant į ARCHITEKTŪRĄ?)
Dar daug ko nežinau apie ARCHITEKTŪRĄ būtų malonu, jeigu atsakytumėte į šiuos klausimus ir pridėtumete patarimų ar papildomos informacijos. Ačiū, laukiu atsakymo.