Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

mokslas su biologija bet be chemojis

titė
ka butu galima studijuoti su biologija, bet kad nereikėtų chemijos prašau padėkit
man ta pati beda:(
Administratorius
KMU chemijos nereikalauja, jei mokotės matematiką ar biologiją
dLight
jei KMU nereikia chemijos, tai cia stojant ar jau studijuojant?
zaika
labai keistas poziuris..Juk medicina ir chemija yra neatsiejami dalykai,jei nesiseka chemija,galbut reiktu rinktis kitas studijas,nes bus labai sunku...
Agne
O ka galima butu studijuoti, beent jau be matematikos. Ji man labai nesiseka. Kazka su biologija, chemija. Patarkit. Prasauuuuuuu. Aciu
zaika
Agne,jei nesiseka matematika,kaip issprendi chemijos uzdavinius?Kaip bebuve, biologija ir chemija yra tikslieji mokslai,kurie daugiau ar maziau susije su matematika..Vienintelis pasirinkimas manau butu biologijos pedagogika..Cia tik mano nuomone.
Florise
Noreciau istoti i farmacija,bet man visiskai nesiseka chemija. Ar man yra sansu?ar tikrai ten reikalinga chemija?isvis ko ten reikia?Padekit administratore..
zaika
Na as pabusiu uz administratore:D Farmacija bent pirmus 2 metus yra gryna chemija:vien formules,reakcijos ir pan.Tikrai sunku,grynas kalimas...Tau rinktis,manau,jei labai stengsies,tai pavyks ir studijuoti,ir pabaigti.Sekmes
Florise
Zaika,gal tiek to,apseisiu be farmacijos,zinau,kad yra ir kitu man tinkanciu specialybiu:)..bandysiu ka kito..aciu uz info..
Carolina
ar chemijos uztenka vien tik metinio pazymio norint stoti i medicina?
ronaldis
as noreciau paklaust kur galeciau mokytis su biologija ir su chemija( bet kad chemijos maziau butu)sodininkystė ir apželdinimas tai biologijos ir chemijos reikia? o anglu nereikia? prasau kas galit parasykit nepatingekit man bus truputi lengviau apsispresti. aciu:)
Ta_pati
Norėčiau 2009 įstoti į lva. Perėjau į biologijos a lygį, o su chemija kebliau - kadangi jos neturėjau 11klasėj, dabar turiu išlaikyti jos kursą ir tuomet mokytis 12tos. Ar įmanoma įstoti į lva su bio valstybiniu ir chemijos mokykliniu (sakykim išlaikau 7-8)?
plunksna
ar galima i kauno kolegija istot nelaikant chemijos egzamino.na,tik biologija,anglu lietuviu.matematika ir chemija,gana auksti metiniai,tik tu egzu ziauriai nenoriu...
Gerda
Laba diena. Man iskilo ta pati problema. Noriu stoti i veterinarijos akademija arba kolegija Vilniuje. Ar uztenka chemijos mokyklinio egzamino norint istotoi (B lygio). Be abejo, biologijos laikyciau valstybini.
prasau padekite..
Eva
Studijuojant medicina buna chemija, bet ja galima istverti. Praktiskoje jos nereikia, nes svarbu zinoti vaisto poveiki, skyrimo indikacijas ir kontraindikacijas. Ar as busiu blogesne gydytoja nemokedama uzrasyti paracetamolio ar vitamino c chemines formules? Spekit :) Ir netikekit destytojo Sapagovo (jei jis dar desto) teorija: "jei nemokesi integruot, nebusi geras gydytojas". Baiges matematika ir tiek tu integralu reikia ;)
Agne
galvojau apie medicina. bet kad labai jau ilgai ja mokintis reikes... mokausi biologija ir chemija A kursu, isejo po 9. dabar sugalvojau, kad nieko visai butu aplinkos apsaugos inzinerija studijuot VGTU... bet viena problemele, nors chemija gerai sekasi, bet manes ji netraukia, o va, biologija kaip tik, labai idomu. gal zinot, ka butu galima studijuot, kad butu susije su biologija, tik ne pedaokika.. ;]
Agne
*pedagogika :)
peleda
Kas zino ar stojant i Vilniaus Kolegija, bendrosios praktikos slauga uzteks tik biologijos egzo, o chemijos 9 atestate?
Arus
Noreciau paklausti ka butu galima mokintis su biologija , bet kad darbas butu toks kaip moxlinis dirbti labaratorijose stebeti mikroorganizmus pro mikroskopa ir pan. ; )

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]