Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

LŽŪU miškininkystė

cezaris
Laba, gal kas taip netyčia studijuojat LŽŪU miškininkystę? kadangi po mokyklos baigimo ketinu metelius padirbėti ir tik sukaupęs „kapitalą“ stoti tai labai įdomu ar dideli stojimo konkursai ten vyksta ir kiek maždaug ten mokslas gali kainuoti, nes NIEKUR nerandu įkainių (apie nemokamą vietą nesvajoju, nes biologija mokyklinis apie 7, lt valstybinis dar neaišku, o matematikos tai išvis nelaikiau (metinis 6), apie chemiją net nekalbu :) ) beje gal kas gali papasakoti apie „barakus“? nes esu klaipėdietis ir viliuosi, kad neteks parkelyje miegot :)

anna
esu 2 kurso miskininke,konkursai nedideli,jei stoji i dalinai valstybes kompensuojama vieta tai mokesi 520lt,jeigu i mokama vieta tai 1000.Matematikos ir as nelaikiau, chemija baigiau mokytis 10 klaseje,bet istojau vistiek.Barakai neblogi,pasitaiko nekokie kaimynai tada nekas..na tai tiek :)

cezaris
Labai ačiū už informaciją :)

Misko brolis
o kas tiksliai laukia po studiju?yra kokiu nors garantiju?

ronaldins
o kokiu mokslu reikia stojanti miskininkyste ?ir ko lb reikia?
o su miskininkyste ka galima pasiekti kur dirbti?

dove
o kaip ta miskininkyste,kogero merginu tarpe nelabai populiari specialybe...

DovE
kaip sakot istociau i miskininkyste su lietuviu valstybiniu ir mokykliniais biologija istorija ir matematika???
Kas studijuojat ar jau esat baige gal galite pasidalinti patirtim kas ten per mokslas ir kokia perspektyva baigus miskininkyste ieskant darbo?

barsiuys
kokius man egzaminus laikit kad istociau miskiūninku padekik

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]