Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

zemes ukio universitetas

Donatas
As verta stoti i zemes ukio universiteta vien del aukstojo issilavinimo

as//
nu vien del aukstojo galima ten stot, bet nemanyk kad taip lengva ji gaut.. Nebent sukisi nemaza pinigeliu suma :)

Donatas
O tu ten studijuoji...? O ka turejai omeny apie pinigelius ar mokslas mokamas, ar tu cia apie kysius....?

as//
Nu as ten studijavau, istojau i nemokama, atsimokinau 2 metus ir prasidejo smukdymas, neduoda islaikyt kokio egzo ir vsio, perveda i mokama, zinai vis tik jau 2 metus prasimokei, tai gaila kazkaip iseit :) Arba kad islaikyt reikia duoti vokely..

Kristina
viskas priklauso i koki tu fakulteta zadi stoti, seip as mokinuosi vadybos fakultete, tai tikrai zinau kad kai kurie metai buvo sunkesni nei mokantis kokioje vdu, as ktu.
tikrai nelengva.....

ass
nera mokintis ten lengva, kaip galetu pasirodyti, tikrai yra sunkiu dalyku,ir jeigu nesimokinsi, tai teks ir moket ir gal net iseiti...istojau i mokama, bet po pirmo pusmecio perejau i nemokama ir ne karto nebemokejau, taip kad niekam nereikejo duot pinigeliu..

Ferdi
Ne viska gali universitete uz pinigus nusipirkti, pvz. man ten mokytis patiko, gauni bendrabuti arti universitetas nereikia maltis po visa miesta, siulau tikrai stoti, o pabaige zemke tikrai susiranda gerus darbus ir ne tik zemes ukyje, is patirties sakau

Sandra
Noreciau stoti i si univera ir studijuoti buhalterine apskaita. Kokie dalykai reikalingi stojant? Ar labai sunku istoti? Koks mokestis uz moksla? Prasyciau informacijos is tu, kurie ten mokosi sia specialybe. Aciu is anksto :)

Ferdi
Buhalterine apskaita stojant ima matematika lietuvių istorija ir uzsienio kalba. Kaip ir visoms kitoms specialybems ekonomikos ir vadybos fakultete. O del mokymosi tai as sudijavau ekonomika, bet manau kad buhalterine apskaita studijuoti sunkiau, zinok yra ka veikti.

ingele
kokia gera specialybe be ekonomikos ir vadybos fakulteto??? lb pasimetusi esu, prasau padekite............................ aciu

Haris
Konditere;D

Girl
Ferdi cia ta pati Sandra jei ka ;) tai sakai ekonomika lengviau uz buhalterija? ;O negali buti. o is kur tox(ia) uztikrinta(s)? tu pana ar vaikinas?

Girl
tai ir ekonomikoj yra ka veikt

rutukas
as ir noriu stoti i buhalterine apskaita..tikiuosi man pavyks :)

Ferdi
As pati studijavau ekonomika, ir man taip atrodo, as mergina,beabejo bus del ko pasikankint ir ekonomikoj visada ansiranda destytoju kirviu bet manau jai matematika sekesi gerai visa kita galima susitvarkyt:)tai va sekmes

Girl
aciu ferdi, labai prireiks tos SEKMES ;)

Misko brolis
Sveiki:) noreciau pasidometi,gal yra cia studijavusiu/studijuojanciu miskininkyste ar ka nors praktisko apie sias studijas zinanciu?

jei taip,apsvieskit mane prasau.

Darius16...
Sveiki as zadu studijuoti ekologija...gal kas gali pakoncultuot ka veike pabaige ir seip kazka papasakot kaip ten kas;D dekui

Administratorius
sorry, esu nekompetentinga šiuo klausimu..

Darius16...
:( o man lb reik suzinot kaip ten viskas

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]