Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Del TVM

Apci
laba, noreciau paklausti kas stojo i tarptautinio turizmo vadyba ir kalbas, kokiu egzaminu reikia stojant? ir kur cia ar tvm ar vu? ir kaip suprast nes esu girdejus kad baigus sias studijas duoda magistra?
graske
sveiki tarkim as nelabai gerai islaikiau egzus istojau lengvai
graske
bet ten reik moket babkes
aiste
galit mokykloj but laike prancuzu rusu vokieciu kad ir kinieciu kalbos egza, tai nesvarbu nes vertinamas UZSIENIO kalbos egzas :) bet mokysites univere anlgu kalba. Tarptautini turizma galima rinktis tik kitais metais arba antram kurse kurie studijuos tarptautini versla. Zodziu jei kas istojo susitiksim siemet :)
loreta
taip noreciau studijuoti tarptautini versla ar kazka panasaus,bet visiskai nemoku matematikos...
nuomone
Ar galit isreikst savo nuomone.Nutariau pakeist savo gyvenima.Po mokyklos dirbau iv.darbus,bet visada norejau mokytis verslo univere, taip susikloste kad man jau 31 metai.Dirbau usienyje ir dabar uzdirbau pinigu mokslam,nes puikiai suprantu kad mokslas-sviesa.Dabar turiu pinigu susimoket uz moksla ir skirti laika studijom,taciau mane glumina kaip reaguos i mano dienines studijas 19-20 m. jaunimas.Be to, taip pat planuoju gyventi bendrabutyje.
Aciu:)
allsecrets
Ar yra įstojusių į tarprautinį verslą, vf? ar yra vf ištestinių studijų? Papasakokit kas nors, labai prašau daugiau apie pačias studijas,ir tt. Labai šiuo metu aktualu man tai :) Dėkoju iš anksto!

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]