Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Ar istociau i universiteta??

BIGIS
Sveiki,
Labai noriu istoti i Vilniu. Mokausi vidutiniskai.
Nusimato metiniai:
Matematika (A)- 7 (laukysiu valstybini planuoju apie 25% surinkt)
Lietuviu (A)- 5 (laukysiu valstybini planuoju apie 20% surinkt)
Anglu (A) - 6
Beologija (A)- 7 (laukysiu valstybini planuoju apie 40% surinkt)
Fizika (B)- 8
Istorija (B)- 7
...
nu lietuviu 20 nesurinksi vien del to jog zodis biologija raso ne beologija:D
reima
baigiau 2003m matke 42%, lietuviu tik 8% anglu, info ir dar kazkas mokykliniai po 5 kazkur. kaip manot ar dar yra sansu kur nors istot siemet?
Kazanova
abiem atvejams siauliu universitetas arba kolegijos ;)
Kazanova
ai dar ISM`as yra, istotlengva, bet uz moxla tikrai kisene pakratysi, bet ir studijos geros bus
vgtu studentas
vgtu. y mechanika garantuotai. o y kitas priklausys nuo kitu lygio. bet iki pirmos sesijos. nes atpurto vgtu apie puse ystojusiuju taigi jeigu mokykloj nekaip sekesi ish vgtu greit iskrisi.
pasimetus
ar istociau laikydama sios egzus i psichologija ar socialine pedagogika(seimos) matiekos metiniam turetu iseit7 laikysiu mokyklini
lietuviu met.7 laikysiu valst.
vokieciu met.7 laikysiu mokykl.
istorija met.9 laikysiu valst.
ar yra man sansu istot?
jurgita
Ar tikrai kwalai pasielgiau istojusi i kauno kolegija?, nelaukiau ir nemeginau jegu antrame ture i uniwera... studijuoju medicina, kaip ir norejau- bet yra abejoniu del neuniwersitetinio bakalauro. Widurkis neblogas 9,3- esu pirma is sawo grupes.
ingrida
ar istociau i psiclogija jei laikau siuos egzus ir metiniai yar tokie:
lietuviu valst,metinis 7
matiek mokykl,met7
istorija valst,met9
vokieciu mokykl,met7
prasau padeti..visad parasau bet niekada negaunu ats:(
Administratorius
Jurgita, tikrai ramiai- tai gerai paruošianti kolegija (slaugą ar ką mokaisi?).jei esi nepatenkinta ar kažkas viduj kužda, kad gali daugiau- stok dar kartą.Į slaugą ar visuomenės sveikatą mažesni balai, turėtum įstot.
jurgita
studijuoju ergoterapija, siaip wiskas puiku, nes tai yra ta specialybe kurios norejau, ir noriu:). O jei nesunku, gal pasakytum kokios yra galimybes del islyginamuju, ir kur...
Administratorius
su tom išlyginamosiosmis buvo visokių bajerių, turėtum kreiptis į KMU parašydama laišką ir paklausdama : info@kmu.lt
Administratorius
su tom išlyginamosiosmis buvo visokių bajerių, turėtum kreiptis į KMU parašydama laišką ir paklausdama : info@kmu.lt
Sandra
sveiki,ar iseitu man istoti i ISM?jei Lietuviu:metinis 9,o laikysiu mokyklini;Matematika metinis 9,zadu laikyt valstybini,anglu metinis 7 laikysiu mokyklini,istorija metinis 9 zadu laikyt mokyklini.labai prasau padeti.
sunkuu
ar kas nors zinote kokiu dalyku siemet reikes stojant i vgtu transporto inzinerine vadyba ir ekonomika,nes girdejau,kad reikes fizikos. bet vgtu internetinis puslapis man per sudetingas,niekaip nerandu kokiu dalyku reikia kur stojant. siaip lt,matematika ir anglu laikysiu valstybinius ir zadu surinkti apie 70-80 o istorijos metinis a lygiu 10
Viktorija
laba diena,mano egzaminu rezultatai istorija -99 matematika-47,lietuviu-66,anglu -70 .ar butu sansu gauti nemokama vieta su tokiais rezultatais?
Inga*
Mano egzaminų rezultatai: Lietuvių 94 Vokiečių 57 Geografija 71(A lygis,turiu 9 metiniam) Istorija 71 Anglų (2 užs.kalba) A lygiu,metinis paž.7 + 53 proc.iš valst. Matematikos iš B lygio 9 :) Kur labiausiai patartumėt stoti? :) Mane labiausiai šiaip trauktų skandinavų ar romanų kalbos,bet manau,kad neturiu šansų su tokiais rezultatais įstoti.. Gal kas žino,ar šiemet VU renka vokieč.filologijos ir norvegų kalbos grupę? :)Ar čia tik pernai rinko? ;) Ir šiaip dar laukiu jūsų patarimų (:

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]