Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Kur galeciau istoti?

kristina
planuoju laikyti Lietuviu kalbos egzamina pazymys - 8
Istorija taip pat valstybini - 8
Vokieciu kalba - 8
matematika mokyklini - 7
ar tureciau sansa istoti i karo akademija,jei nelaikyciau fizikos ir ar butinas matematikos egzaminas?

Gerda
Mhmhm... Aš dešimtokė, kitais metais reikia apsirinkti ką A lygiu ką B imsiu... Noriu meno, bet visai suprantu ir tiksliuosius mokslus... Neturiu 7 netų pusmečiuose... Kokių dalykų reikianorint stoti į dailės akademiją arba studijuoti teisę?

Aurelija
laikysiu: lietuviu valstybini, pusmecio pazimys - 8A;
matematikos valstybini, pusmecio pazimys - 6A, bet dar mokausi papildomai;
vokieciu mokyklini, pusmecio pazimys - 7B;
informatikos rastingumo iskaita;.
noreciau suzinoti kur galeciau istoti. siaip planuoju dar istorijos mokylini laikyt, pusmecio pazimys 7A, bet noreciau jo nelaikyti nes nekaip ji man sekasi, noreciau suzinoti kur galeciau su tokiais balais istoti su istorijos ir be istorijos balu. labai aciu. laukiu greito atsakymo

pasimetus
kur galeciau be uzsienio kalbos egzo ystoti? prasau padekit...

Irinka
kur galėčiau įstoti su tokiais egzaminais?
Istorija m 4
lietuvių k m 4
Vokieciu m 4
rusu k m 6
brandos atestatas yra 2003 m.

Agneeee
Kokiu mokslo sriciu reikia norint studijuoti viesnuciu administravima ar turizma?

indre
Kompleksiniu sutrikimu: bendros ir smulkiosios motorikos, klausos(neprigirdėjimas) neigalia. Baigsiu 10kl. Pagal adaptuota programa mokausi lietuvių, rusų ir vokiecių kalbas, o matematika ir kitus dalykus mokausi ne pagal adaptuota programa. Šiemet gausiu 10 klasės baigimo diplomą.
As norejau istoti KOMPIUTERIO IR ORGANIZACINĖS TECHNIKOS OPERATORIUS. Panevezio ir Klaipedos nepriime. pasiūlik, kur galečiau istoti?

indrex
Kompleksiniu sutrikimu: bendros ir smulkiosios motorikos, klausos(neprigirdėjimas) neigalia. Baigsiu 10kl. Pagal adaptuota programa mokausi lietuvių, rusų ir vokiecių kalbas, o matematika ir kitus dalykus mokausi ne pagal adaptuota programa. Šiemet gausiu 10 klasės baigimo diplomą.
Ieškau specialybių. Aš noriu mokytis KOMPIUTERIO IR ORGANIZACINĖS TECHNIKOS OPERATORIUS. Panevėžio ir Klaipėdos nepriimė. Tai pasiūlyk, kur galėčiau istoti?

liudnute
as laikau tik lietuviu mokyklini, anglumokyklini ir daile..kur galeciau istoti?

ieva
Aš laikysiu:
Lietuvių gimtoji kalba- mokyklinį, pusmečio pažimys 6A
matematika- mokyklinis, pusmečio pažimys 4A
Istorija- mokyklinis, pusmečio pažimys 8B

Aš norėčiau stoti į kolegija Šiauliuose arba Klaipėdoje, ar būtų galima su tokiais egzaminais įstoti į verslo ir įmonių administravimą.

Marta
Kur galėčiau įstot laikant tik lietuvių, anglų ir rusų kalbas? Visi valstybiniai.

Marta
Kur galėčiau įstot laikant tik lietuvių, anglų ir rusų kalbas? Visi valstybiniai.

gintaras7
kur galiu stoti is 10 klasiu ,kad butu susijiusi su kompiteriais

IEVA
laikysiu Anglų Istorijos ir Lietuvių valstybinius egazminus iki šiol mokausi Rusų kalbą. kolkas visų trijų pusmečiai A lygiu 8 :)

Norėčiau stoti į anglų filologiją, tačiau prie visokių lankstinukų duomenis :

bendra studijų sritis : istorija, lietuvių k. anglų k.

bendra studijų kryptis : antra užsienio kalba arba gimtoji.

tai ką tai reiškia? reikalingas rusų kalbos egzaminas? o ar įmanoma įstoti be jo?

dėkui :)

STUDENTE V

Sveiki. Esu VGTU studentė. Rengiu projektą, kurio tikslas – išsiaiškinti, ko trūksta moksleiviams, kad jie gautų pakankamą informaciją apie Lietuvos aukštąsias mokyklas. Jūsų nuomonė yra labai svarbi. Apibendrinti duomenys padės nuspręsti, kokiu būdu paskutiniųjų klasių moksleivius turėtų pasiekti informacija apie Lietuvoje siūlomas studijų programas. Todėl prašyčiau atsakyti į šios anketos klausimus:
http://www.apklausa.lt/answerform.php?form=18250
Dėkoju už sugaištą laiką.

Liuu
ir jūs... visi.... manot kad jums atsakys?

Liuu
http://www.kurstoti.lt/index.php?forum&topic=719

Marta
Jau supratau, kad niekas neatsakys ;D

Ewelina
Labas,noriu istoti i psichologija...
laikysiu:
Anglu M, Lietuviu V, Matematika M, Biologija V, Lenku M,Istorija V.
Tokie pazymiai: Anglu 8A,Matematika 7b,Lietuviu 8A,Biologija 8A, Istorija 9A, Lenku 10A.

Monika
Man labai reikia Jūsų pagalbos.
Mane domina viešasis administravimas, tačiau su istorija sekasi ne per geriausiai, o istorijos egzaminas, kaip supratau, svarbiausias.Kokių dar egzaminų šiai profesijai reikia? Gal galite pasiūlyti kokias giminiškas profesjas? Taip pat įdomu būtų kažkas, susijęs su reklama, prodiusavimu, viešaisiais ryšiais. Žodžiu, esu gana pasimetusi. Geriausiai sekasi lietuvių, anglų kalbos, fizika, informatika, geografija, piliettinis ugdymas.
Redaktoriau, labai jūsų prašau, padėkite, ir atsakykite man į mano el.paštą - monikuteaxxx@gmail.com
Labai dėkinga iš anksto :)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]