Laba diena,
Niekad nesusimąstydavau apie galimybę studijuoti užsienyje, tad šioj srity esu visai žalia.
Ar yra galimybė studijuoti psichologiją UK? Ir kokių dalykų
(egzaminų ir metinių) tam reikia? Kaip su Toefl ar Ielt egzaminais?
Beje, galbūt įmanoma studijuoti anglų kalba psichologiją kitoje Europos šalyje?Pvz.: Prancūzijoje?
Iš anksto dėkinga už Jūsų atsakymus.
Administratorius2008 02 10cituoti
sveiki, tikrai geras klausimas.Galimybė yra ir tikrai didelė, nes užsienyje tikrai gausu universitetų, siūlančių psichologijos studijų programas. UK reikalauja visų tavo metinių per pastaruosius kelis metus, valstybinių egzų lyg stotum į LT pasichologiją (istorija, matematika, lietuvių, užsienio kalba) bei tarpt. anglų k. egzamino įvertinimo. Prancūzijoje yra keli univerai, tačiau jie privatūs, jei nori studijuoti anglų kalba, tačiau šiaip tikrai išsamiai visi dalykai aprašyti KUR STOTI EU IR JAV 2008.pavartyk, manau, tikrai rasi tau rūpimus atsakymus
Hellsing5552009 10 13cituoti
Aš prie to paties: į kokius egzų rezultatus reiktų orientuotis (kaip iš vis UK žiūri į lietuviškus egzaminus)?
Nes lietuvoj žmonės įstoja su mažesniais nei 60 valst. egzaminais, tai jeigu užsieny tas pat, tai einu gert puse metų, egzų dieną išsiblaivau, ~60 gaunu, dar mokytojam po 50lt numetu kad metinius geresnius įpaišytų ir įstoju? :):)
Suprantu, kad žmonės šitam forume užsiėmė ir pan. O dar ir pati tema metų senumo, bet jei sulaukčiau atsakymo - būtų "Uber Cool"
Viktorija2009 10 22 • 62.212.202.130 cituoti
Labas vakaras.
Dabar esu dešimtokė,galvoju apie psichologijos studijas.11klasėje noriu pasirinkti matematika B lygiu AR teisingai pasielgčiau?
Mėta2009 10 24 • 86.100.210.53 cituoti
Viktorija, tikrai ne. Matematika galima sakyti pats pagrindinis egzaminas... A lygis būtinas. Be to jei nesiseka matematika, žinok tas A lygys visai nieko, jei tik dirbi...
karolina2009 10 26 • 78.60.53.185 cituoti
sveiki, noreciau suzinot stojant i norvegija, ar bus atsizvelgta i tavo egzaminus, ar jie jau priims anksciau nei as parasysiu egzaminus? taip pat norejau pasiklaust ar uztektu man pasiimt istorijos b lygi?
Diana2010 01 19 • 81.29.17.184 cituoti
Sveiki ^^
Mąstau apie psichologijos studijas Maskvoje. Gal kas žino kur galėčiau rasti apie tai daugiau info?
Monika2010 03 04 • 84.240.55.169 cituoti
Pvz man, ta matematika visiskai nesiseka... Bet as noriu studijuoti psichologija. Na taip, as tik 10oke, juk gali tie norai dar keistis per tuos metus, kol siusiu priimimo laiska i uk.. bet vistiek.. o jei pasirinkciau B lygi, tai galima sakyti, jog as neislaikyciau egzo??
O koki minimalus egzu balai turetu buti?
IEVA2010 03 22 • 86.38.134.173 cituoti
LABAS,JEI NOERECIAU STUDIJUOTI MASKVOJE PSICHOLOGIJA,AR TU PACIU EGZAMINU REIKTU KAIP IR LIETUVOJE? IR AR EGZAMINU REZULTATAI TURI BUTI MAKSIMALIAI BEVEIK AUKSTI??
VSK2010 04 15 • 78.157.87.17 cituoti
Su kokiais metiniais pazymiais dar nelaikius egzaminu priimtu i UK universiteta mokytis psichologijos? Ir kokie buna ju reikalavimai egzaminu %?
Juste2011 01 11 • 78.61.125.88 cituoti
Jau ilgai svarstau studijuoti psichologiją. Tačiau pradėjau galvoti apie studijas užsienyje( šiaurės Europos šalių universitetuose), jei galite pasiūlyti ar tiesiog turite informacijos apie šias studijas parašykite į el. paštą jusssstyte@gmail.com labai lauksiu :)))
Julija2015 02 24 • 78.57.253.72 cituoti
Noreciau studijuoti psichologija Amerikoj, Sietle. Ar yra ten tokia galimybe ir ar butina ta matematika? Ir ar rusu filologija yra Sietle? Ar atsizvelgia i egzaminu rezultatus ar ziuri kaip ten mokaisi?
orinta552016 02 27cituoti
Laba diena,
Esu 10 klasėje ir galvoju apie studijas Anglijoje. Kokie egzaminai ir ju balai yra privalomi? Būtini IELTS ir TOEFL ar tiesiog užtenka anglų egazamino? Taip pat, gal galėtumete pasiūlyti, universitetu kuriuose geros studijų sąlygos.