Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

zurnalas "kur stoti? 2008"

Administratorius
man labai apmaudu, kad jūsų vis dar nepasiekia žurnalas, tačiau kaune jau mačiau kioske prie mickevičiaus gatvės, centriniame knygyne, IKI šilainiuose, hyper maximoje
Simona
Klaipėdoj irgi nė kvapo. Nervina labai. kam tadarašo, kad nuo vasario 15 dienos jau bus prekyboje.lakstau kiekvieną dieną ir ieškau.ir kaip nėra, taip nėra:(
Administratorius
čia ne mūsų leidyklos, o firmos, kuri išvežioja, problema.jie mums sako, kad jau parduoda, o kad patys po kioskus neišvežioja, mes negalime nieko padaryti.Patikėk, mums ikrai labai apsimokėtų finansiškai, kad žurnalai jau visur būtų seniausiai..
lookin' at you
yra kioske prie ''saulutes'',bazilijonu gatvej(vilniuj), maciau vakar
lookin' at you
o taip pat ir akropolio knygyne vilniuj
iveta
o alytuje gal kas matet zurnala?!!!! niekur nerandu.
bolia
Kaune yra Akropoli, knygine, "Baltos lankos"
mazeikiete
o as esu pasipiktinusi siuo zurnalo neatsakingumu zurnalas turejo iseiti 14 diena vasario jo iki pat dabar nera mokiniai iki 22 dienos vasario turi butinai pasirinkti kokiu egzaminus turi laikyti... kaip jiems tiksliai zinoti kai zurnalo leidejai nesugeba laiku isleisti. gyvenu mazeikiuose tai mes gausime si zurnala po kokio menesio taip? kai bus paveluotai jau.
ViD
Vilniuje pasirodys kita savaite visuose knygynuose, pas mus tokia situacija kad prasidejo Muge Litexpo parodu centre, kuri baigiasi si sestadieni. Taigi laukit kitos savaites, arba aplankykit parodu rumus, kur galima nusipirkti uz 9lt, ka as siandien ir padariau.
kur
Vilniuj dabar lengva rast, vos ne kiekvienam kioske yra
mur
O ka daryti mazesniu miestu gyventojams?
Pvz. man prasyma del egzaminu laikymo reikejo pristatyti jau 2dieni. Kas beliko daryti - buriau vos ne aklai.
juste
jurbarke jau yra :)
Aura
as taip pat esu pasipiktinusi del sio zurnalo platinimo! labai susinervinau tikrai kad dar nepasirode pas mane miestelyje. As prasimus egzaminams turejau atiduoti penktadieni, tai taip dejus visus pagrindiniu. nors tikriausiai kaikuriu nereiks.
:(
Administratorius
Turetu buti visuose spaudos kioskuose, bent kiek didesniuose knygynuose, nuo siandien - Maxima prekybos centruose
Administratorius
Egzaminus reikia pasirinkti iki kovo 1 d. Jei mokykla ir praso anksciau tikrai galima atideti sprendima iki kovo 1 d.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]