Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kur galeciau istot su tokiais egzais?

Viktoras
Laikysiu Lietuviu k. valst. Matematika mok. Informatika mok. ? :) gal galit dar pasakyti is kur emete informacija?:)

Cia va dar metiniai pas mane tokie nusimato:
istorija (b) metinis bus apie 8
fizika (a) metinis 8-9
rusu k. (b gimtoji) metinis 6-7
anglu k (a) metinis 5-6

Gintaryte69
http://www.aikos.smm.lt/aikos/webdriver.exe?stojimas=1&MIval=/Priemimas pasirink kur mazdaug nori stot ir parodys kokie egzaminai reikalingi.

Administratorius
Gintare, gal nori tapti administratoriumi? nes viena aš nebesuspėju..

Gintaryte69
Administratore >> galeciau jums padeti.

Administratorius
parašyk man justina.stucinskaite@gmail.com, paplepėsim :)

Gintaryte69
Okey :)

Veronika
Kur galima stoti, laikydama biologiojos, chemijos, lt egzaminus? ar stojant i VU i medicina reikia laikyti matematika? koks turi buti vidurkis?

Administratorius
nereikia matematikos egzamino ten, jei bio ir chemiją laikai. Vidurkis nėra svarbu, svarbu valstybiniai

Akwafelis
laikysiu lietuviu (valstybini), matematika ( mokyklini) ir istorija (mokyklini) ar galiu istoti i kokia nors vadyba be anglu egzamino vienur raso kad ziures i metini bala o kitur kad reik anglu, kaip suprasti ?

Giedre
kur butu galima istoti laikant:geografija,rusu ir lietuviu kalba?

Akwafelis
ir is vis kur galiu stot su istorija matematika ir lietuviu ?

saruniukas
kur galeciau istoti su tokiais egzaminais-matematika-mokyklinis,vokieciu-mokykl,lietuviu-valstybinis,istorija-mokyklinis.Atsakykite!

888
idomu kada cia teiksis atsakyt , suprantu zmones turi daug reikalu bet tai kam tada cia ... tegu daugiau buna cia tu adminu

Administratorius
turite skundų- patys tapkite adminais :)
akwafeliui- priklauso, kur stoji, į kurį univerą.iš esmės, užsienio egzas yra būtinas.

Giedre, į geografiją :)

Akwafelis
nu as noreciau arba i KTU arba VDU... :> o kur tada galiu stot be anglu su istorija lietuviu ir matematika ? ;>

linksmuoliuke
Prasau padeti,kur galeciau istot su tokiais egzaminais,matematika-valstybinis,lietuviu-mokyklinis,anglu ir istorija-mokykliniai?

Christina
Gal galite ir man padeti?
As laikysiu lietuviu ir istorija - valstybinius egzus ir matematika ir informatika - mokyklinius. Domina zurnalistika, psichologija, socialiniai mokslai. Ar imanoma istot i sias specialybes su anglu tik metiniu pazymiu, be egzo? I kuria specialybe istot lengviausia? Kokias siaip specialybes rinktis, laikant siuos egzus?

shpingaliets
sveiki,esu be galo pasimetusi,labai noriu stoti i policijos mokykla,bet Klaipeda labai toli man,kazkur 400km nuo mano namu,, :(
o daugiau savo noru,net nezinau.O egzaminus laikysiu:lietuviu,vokieciu,matematika mokyklinius,istorija valstybini ir dar gal biologija arba geografija mokyklini,,kur galeciau stot su tokiais egzaminais?

agne
kur galima istot laikant lietuviu,anglu,istorijos valstybinius egzaminus?

Tina
Kur galeciau istoti su lietuviu V, matematikos M ir anglu k. V?Prasau padekit

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]