Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klauskite visko apie VDU

TV
Labas vakaras. Mano sunus nelabai draugauja su lietuvių kl. Ir matematika , bet labai gerai moka anglu kl. Gabus kitoms kalboms , istorija . Kur galetu stoti? Aciu
Ineta
Domiuosi psichologijos studijomis VDU. Matau, jog studijų kalba - lietuvių, tačiau atsivertus tvarkaraštį prie nemažai paskaitų matau, jog jos vyks anglų kalba. Tai kaip yra ištikrųjų? :)
VDU
TV rašė: Labas vakaras. Mano sunus nelabai draugauja su lietuvių kl. Ir matematika , bet labai gerai moka anglu kl. Gabus kitoms kalboms , istorija . Kur galetu stoti? Aciu
Laba diena, Parašykite laišką vdu@vdu.lt.
VDU
Ineta rašė: Domiuosi psichologijos studijomis VDU. Matau, jog studijų kalba - lietuvių, tačiau atsivertus tvarkaraštį prie nemažai paskaitų matau, jog jos vyks anglų kalba. Tai kaip yra ištikrųjų? :)
Laba diena, Šiuo klausimu kreipkitės smf@vdu.lt.
Karina
Sveiki, gavau skolą iš pasirenkamojo (A) kalbos dalyko, ir šį semestrą jį kartoju, ar dar yra tikimybė prarasti valstybės finansuojamą vietą ar jau gavus mokestį už kreditus reikės mokėti tik už juos? Jei jau praradau vietą kur galiu rasti info apie tai? Ačiū už ataskymą!
VDU
Karina rašė: Sveiki, gavau skolą iš pasirenkamojo (A) kalbos dalyko, ir šį semestrą jį kartoju, ar dar yra tikimybė prarasti valstybės finansuojamą vietą ar jau gavus mokestį už kreditus reikės mokėti tik už juos? Jei jau praradau vietą kur galiu rasti info apie tai? Ačiū už ataskymą!
Laba diena, Šiuo klausimu kreipkitės į Studijų departamentą: https://www.vdu.lt/lt/apie-vdu-kaune/struktura-ir-valdymas/departamentai-ir-kiti-padaliniai/studiju-departamentas/. Sėkmės! VDU
Studentė
Sveiki, ar galima rinktis pedagogikos gretutines po 1 kurso, 1 semestro, ar reikia palaukti kol pabaigsiu visą kursą ir rinktis kitais mokslo metais?
VDU
Studentė rašė: Sveiki, ar galima rinktis pedagogikos gretutines po 1 kurso, 1 semestro, ar reikia palaukti kol pabaigsiu visą kursą ir rinktis kitais mokslo metais?
Laba diena, Pedagogikos gretutines studijas geriausia rinktis pirmame kurse. Sėkmės! VDU
INDR
Norėjau pasiteirauti ar yra pas jumis galimybė įstoti į magistrantūrą be papildomųjų studijų baigus kolegiją? Ir kokios tai būtų studijų programos?
Stud
Sveiki. Jei pasiimčiau gretutines studijas, kurios yra 40-ies kreditų, ar man reikėtų būtinai iš A dalykų iš visų 5 pogrupių praeit po vieną dalyką?
VDU
INDR rašė: Norėjau pasiteirauti ar yra pas jumis galimybė įstoti į magistrantūrą be papildomųjų studijų baigus kolegiją? Ir kokios tai būtų studijų programos?
Laba diena, Šiuo klausimu turite kreiptis tiesiai į fakultetą, į kurį norite stoti, arba į Studijų departamentą: https://www.vdu.lt/lt/apie-vdu-kaune/struktura-ir-valdymas/departamentai-ir-kiti-padaliniai/studiju-departamentas/. Sėkmės! VDU
VDU
Stud rašė: Sveiki. Jei pasiimčiau gretutines studijas, kurios yra 40-ies kreditų, ar man reikėtų būtinai iš A dalykų iš visų 5 pogrupių praeit po vieną dalyką?
Laba diena, Iš visų pogrupių vis tiek privalote pabaigti po vieną dalyką. Linkėjimai! VDU
Klausimėlis
Sveiki, iškilo klausimas dėl rotacijos tvarkos. Jeigu įstojau į VF vietą, ar man galioja rotacijos tvarka, ar ne? Perskaičiau visą rotacijos tvarką, bet taip ir nesupratau, nėra aiškiai nurodyta. Jeigu galioja, vadinasi tada mano vidurkis turėtų būti visų mokslo metų aukštesnis nei 7, kaip suprantu. Norėčiau, kad paaiškintumėt. Ačiū, gražios dienos.
VDU
Klausimėlis rašė: Sveiki, iškilo klausimas dėl rotacijos tvarkos. Jeigu įstojau į VF vietą, ar man galioja rotacijos tvarka, ar ne? Perskaičiau visą rotacijos tvarką, bet taip ir nesupratau, nėra aiškiai nurodyta. Jeigu galioja, vadinasi tada mano vidurkis turėtų būti visų mokslo metų aukštesnis nei 7, kaip suprantu. Norėčiau, kad paaiškintumėt. Ačiū, gražios dienos.
Laba diena, Dėl rotacijos tvarkos geriausia konsultuotis su Studijų departamento darbuotojais: https://www.vdu.lt/lt/apie-vdu-kaune/struktura-ir-valdymas/departamentai-ir-kiti-padaliniai/studiju-departamentas/. Sėkmės! VDU
Neda
Sveiki. Esu pasirinkusi siam semestrui prancuzu kalba, taciau matau, jog galimai nebaigsiu jo teigiamu ivertinimu. Tai lieka kaip akademine skola. Tai reiskias kad galesiu ja issitaisyti ateinanciam semestrui? Ir reikes kartoti visa si kursa?
VDU
Neda rašė: Sveiki. Esu pasirinkusi siam semestrui prancuzu kalba, taciau matau, jog galimai nebaigsiu jo teigiamu ivertinimu. Tai lieka kaip akademine skola. Tai reiskias kad galesiu ja issitaisyti ateinanciam semestrui? Ir reikes kartoti visa si kursa?
Laba diena, Geriausia šiuo klausimu būtų kreiptis tiesiai į savo fakulteto dekanatą. Sėkmės! VDU
Laura
Sveiki, ar imanoma suzinoti kiek buvo stojanciu i itraukiojo magistro studijas ir kiek istojo?:)
VDU
Laura rašė: Sveiki, ar imanoma suzinoti kiek buvo stojanciu i itraukiojo magistro studijas ir kiek istojo?:)
Laba diena, Šiuo klausimu turėtumėte kreiptis tiesiai į konkretų fakultetą arba į Studijų departamentą. https://www.vdu.lt/lt/apie-vdu-kaune/struktura-ir-valdymas/departamentai-ir-kiti-padaliniai/studiju-departamentas/. Sėkmės! VDU

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]