Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kur reiks stoti

egliokasss
sveiki,as noreciau suzinot kur galeciau studijuot teise?(noreciau buti advokate) o gal verta vaziuoti mokintis i uzsieni?jei taip tai kur galeciau studijuoti?
Gintaryte69
Kauno VDU Teisės institute. Manoma,kad studijos siame universitete labai panasios i teises studijas JAV.
darenas
sweiki kur galeciau studijuot bankininkyste. labaj aciu is karto...
Administratorius
teks studijuot ekonomiką, nes bankininkystės, kaip atskiros studijų programos, deja, bet aš nežinau
Shanti:)*
As zadu laikyti lietuviu mokyklini, geografija, anglu mokyklini ir istorija mokyklini:) ar man butu ymanoma istoti y rekreacija ir turizam, arba y verslo administravima???
Administratorius
su mokykliniais? hmm, nebent jei labai labai pasisektų....o verslo administravimui dar reikalinga ir matematika
Kls
Administratore, o kur galima studijuoti ryšius su visuomene? Gal dabar šito dalyko pavadinimas pasikeitė, nes kažkaip apskritai neberandu tokios disciplinos.
Lina
Noriu studijuoti odontologija,gal kas galetu patarti kokius egzaminus laikyti? ir kur galeciau stoti?
Administratorius
kls, ryšiai su visuomene yra tokia MAGISTRO studijų dalis, tačiau artimiausias dalykas, ką gali studijuoti bakalaure- žurnalistikos studijos VU.

reiktų lt, užsienio kalbos, istorijos, stojamojo pokalbio
DRUUGELIS
Noreciau buti kirpeja! kur stoti?
dainius
kur galeciau stoti i misku uki? ir kokiu ten egzaminu reikia?
Administratorius
lietuvos žemės ūkio universitetas.
Biologija
Matematika
Lietuvių k.
Brige
esu 12-oke, laikysiu 4 egzus:
lietuvių, anglų, istoriją ir dailę..patarkit kur galėčiau stoti (realiinio profilio dalykai man nesiseka ir nepatinka...)norėčiau studijuoti Kaune:)
iš anksto dėkoju;)
Akwafelis
Norėjau paklausti, kokių dalykų egzaminų ir metinių mokyklinių įvertinimų reikia norint stoti į KTU arba VDU ir studijuoti vadybos srityje.Labai noreciau prasisukti be anglu kalbos egzo, tik su lietuviu matematika ir istorija, turiu vilti , kad anglu uzteks metinio. Iš karto dėkoju už atsakymą.
saura
noreciau paklausti..kur geriau butu studijuoti...tokia kaip renginiu organizavima...
Akwafelis
labai laukiu atsakymo :>
zuzisss
As 9-tokas... bet jau isitikines kad noriu stot i VU teise. bet labai bijau kad neistosiu. mano vidurkis 8.5 gimnazijoje. :( istorija 8, lietuviu k. 9 ir anglu 9 ... kaip manot ar pavyktu... nes nemanau kad velesnese klasese pazengciau.... turiu vilciu?
laima
zuzisss,istoriją tai pasimokinęs dar gali pasikelt,laiko pilna,tačiau stojant į teisę dar ir matematikos reikia,vidutiniškai,bet reikia.O dėl vilties tai turi jos,nors viltis durnių motina,kuri miršta paskutinė;D
alvyda
Kuriuose universitetuose yra tokia specialybe, kaip transporto vadyba? Negi tik VGTU?
laura
Ar nera Lietuvoje tokio universiteto, kuris suteikia lektuvo palydovo specialybe?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]