laba diena, patarkit ka daryt. Esu 12 toke, laikysiu 5 egzus. Valstybiniai: lietikiu, matke, vok, iste. Abejoju ar rinktis informatikos mokyklini, ar dales egza. Noriu stoti i sociologija, zurnalistika, kulturos vadyba, psichologija. Kolkas tokie variantai. Prasymus reiks pateikt iki vasario 29 d. O dar nzn ar rinktis dale, ar informatika. Dailes egza noriu laikyt todel, kad ateityje gal noresiu studijuoti veliau dailes akademija arba isteigti savo koki muzieju paveikslu. O be egzo tam nera sansu. Bet informatika irgi reikalinga, nors i sias isvardintas specialybes jos nereik. KA DARYYYYYYYYYYYYYYT? :/
vogue9992008 01 19cituoti
na zinai ta informatika,nueini i nemokamus kursus gauni pazymejima ir viskas,svarbiausia ,kad turetum koki pazymejima informatikos zinojimo,o del dailes jei si svajone didele tada laikyk,bet pasakysiu ,kad dailes egza laikyt begalo sunku ir reikes daug ruostis,todel paciai vertetu svarstyt,nes dailei reiks daugiau ruostis nei info.
Girl2008 01 19cituoti
na siaip tai tiesa, dales teorija sunku issilaikyt. Praktika tai ten ne taip ir sunku, bet va teorija tai....u tiu tiu :D siaip as jau ruosiuosi po biski, eskizus piesiu, nu bet dar darbo tai daug, o dar teorija... na siek tiek mokiausi jau teorijos, bet kai pagalavoji, kiek reikia zinot.... reikia dometis paveikslais, buti labai isprususiam, eina sau... nu bet kai pagalvoju, o jei ateity reiks jos... nu nes neisteigsiu kokio muziejaus ar imones, nelaikius egzo... va tas mane ir neramina... :(
vogue9992008 01 19cituoti
mane panasiai klausimas kankina..ar laikyt daile ar ne?!nes jai pasiruost reikia daug laiko,o be to piest nemoku,o tu baigus dailes mokykla?
Girl2008 02 23cituoti
nea, nebaigus
Administratorius2008 02 23cituoti
hmm, o kaip reikalai su informatika?
Indre2008 02 24 • 78.59.121.179 cituoti
sveiki
ar apsimoka studijuoti ekologija????? baisu kad darbo nebus kai baigsiu:(
o ka labiau apsimoka laikyti: istorija ar anglu?
norėjau paklaust koks metinių pažymių vidurkis žemiausias turi but kad galetų įstot į Vilniaus dizaino kolegiją? (dailės egzaminą laikysiu, ir papildomai dar lankau dailės užsiėmimus).Labai noriu ten įstot, bet pažymiai toli gražu nėra idealūs.
hmm2008 02 24 • 84.32.242.251 cituoti
kokiu egzus laikit norint buti stiuardese
Administratorius2008 02 25cituoti
hmmm: jokių specialių nereikia.
indrei: atsakiau anoje temoje, tačiau nemanau, kad labai perspektyvu..
Į vilniaus diz.kolegiją, kaip ir kitur, stojant vidurkis nesvarbus, svarbu egzaminai
Indre2008 02 25 • 78.59.121.179 cituoti
laba
o tai kokia tada specialybe butu universalesne, panasi i sita, kuria galeciau studijuoti klaipedoje????
Kristina2008 06 05 • 87.247.118.27 cituoti
Norėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia, norint stoti į renginių organizavimą (kultūros vadybą)? Ačiū, kas atsakysit ;)
gabi2008 11 02 • 78.56.7.6 cituoti
labas visiem:)
kas ka turi papasakoti apie sias spec. kukit geri prasykit, domina bet kokia informacija (stojimai, balai ir t.t.)
tai butu sios studijos:
VU matematika ir matematikos taikymai;
statistika;
VGTU technomatematika
lauksiu:))
Sandra2008 11 26 • 88.216.2.58 cituoti
Norėčiau sužinoti kokių egzaminų reikia, norint studijuoti interjero dizainą?
daiva2008 11 27 • 84.46.230.197 cituoti
sveiki esu 11 ir nezinau ka pati noriu studijuoti zinau tirai kad klp. o ka neapsisprendziu patinka gamtos mokslai daile chemija biologija tik vis ziuredama ar skaitydama kokias specelybes nepasitikiu savimi ir manau kad man tai napavyks kad tai nemano jegom baisu ....:( padeit patarkit
pauukstelis2010 08 02cituoti
Hey, norėčiau sužinot kokių egzaminų reikia norint studijuoti kineziterapiją? Ir kur galima studijuoti? Būčiau labai dėkinga už info . ; ))