sveiki, as noreciau studijuoti web dizaina bet tiktai kaune, arba alytuja jeigu jau taip kaune nera :)
laikau tokius egzaminus gimnazijoja: anglu, informatika, lietuviu ir informatika. jau islakiau anglu, lietuviu bei informatikos yskaitas.
prie web man neblogai sekasi, turiu patirty u html nuo 9klases , nors tai nera labai jau super tas html seis laikais, taipat susidures su css, su kodu pavyzdzeis galiu primityvu dizaina sukurt, taipat sektiek ismanau su servereis, hostingais. galiu sukurt msql duomenu base bei pajunkti puslapio skripta jei yra config.php failas, na zodziu as nesu labai zales, pasijungiu tvs, pvz datalife engine, sugebu instaliuoti modifikacijas.
mano asmeninis tinklalapis, www.ownsound.us.lt
kuriau su datalife engine. bet nesunkei galeciau ir phpfusion ir joomla ar koky kita tvs instaliuot.
supranti jog teks mokytis netik dizaino, bet ir esminio programavimo, php, flash, python, css ir dar bala zino ko, bet kai tai darau tai glosto man sirdy, negaliu atsilipint nuo pc :)
na as ce privardinau ko reik ir ko ne, gal galit ka patart man, koek kolegija kaune, bet mielai ir kitus miestus paziuresiu.
prasau nepeikti del gramatiniu klaidu ar kasko kito, man tik ydomu patarimai del studiju ir kolegijos. aciu :)