Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Klausimai apie prėmimą į KU

KU
Lina rašė: Sveiki, norėjau paklausti ar turiu galimybe įstoti į vnf vietą slaugoje, jei mano balas nesieka 5,4. Mokyklą baigiau 2019m. Mano balas 4,79
Laba diena. Šių metų minimalaus konkursinis balas dar nėra patvirtintas. Tikėtina, kad jis bus mažesnis nei 5,4.

Partnerio pranešimas
Viktorija
Laba diena, koks buvo maziausias balas 2023 m. stojant i VF magistro studijas (socialiniai, verslo ir viesosios vadybos moksluose)

KU
Viktorija rašė: Laba diena, koks buvo maziausias balas 2023 m. stojant i VF magistro studijas (socialiniai, verslo ir viesosios vadybos moksluose)
Laba diena. Konkursiniai balai kiekvienais metais kinta, priklausomai nuo stojančiųjų skaičiaus, jų konkursinių balų, valstybės skiriamų valstybės finansuojamų studijų vietų skaičiaus ir kitų aspektų.

Partnerio pranešimas
Evika
Sveiki. Esu baigusi kolegijoje verslo vadybą.Ar yra galimybė stoti į pokolegines ugdymo studijas?

KU
Evika rašė: Sveiki. Esu baigusi kolegijoje verslo vadybą.Ar yra galimybė stoti į pokolegines ugdymo studijas?
Laba diena. Prašau patikslinti, kuria konkrečiai programa domitės.

Partnerio pranešimas
Kristina
Laba diena, noreciau studijuoti psichologija istestinese studijose kai turiu jau viena bakalaura(socialinu mokslu teises srities) bet mano balas nesiekia 5, ar yra galimybe studijuoti pas jus?

KU
Kristina rašė: Laba diena, noreciau studijuoti psichologija istestinese studijose kai turiu jau viena bakalaura(socialinu mokslu teises srities) bet mano balas nesiekia 5, ar yra galimybe studijuoti pas jus?
Laba diena. Jeigu esate baigusi universitetines bakalauro studijas, galite stoti į sutrumpintas 3 m. Psichologijos studijas. Stojimas vyksta ne per bendrojo priėmimo sistemą. Visą informaciją apie šias studijas ir nuorodą į priėmimo sistemą rasite čia: https://www.ku.lt/lt/sutrumpintos-studijos/socialiniai-mokslai-2/psichologija-1

Partnerio pranešimas
Laura
Sveiki, noriu stoti į Klaipėdos universitetą, į slaugą. Rašo, kad minimalus kb yra 3,26, o mano kb yra 4,79. Kiek man yra šansų įstoti į vnf?

KU
Laura rašė: Sveiki, noriu stoti į Klaipėdos universitetą, į slaugą. Rašo, kad minimalus kb yra 3,26, o mano kb yra 4,79. Kiek man yra šansų įstoti į vnf?
Laba diena. Dalyvaukite konkurse. Negalime numatyti, kiek bus stojančiųjų ir kokie bus jų konkursiniai balai. Linkime sėkmės.

Partnerio pranešimas
Monika
Sveiki, esu mokyklą baigusi 2012m. Noriu šiemet stoti į KU psichologijos studijas. Koks mažiausias balas stojant į vnf vietą? Ar per antrą stojimo turą mažėja KU nustatytas mažiausias stojimo balas ar lieka toks pat?

KU
Monika rašė: Sveiki, esu mokyklą baigusi 2012m. Noriu šiemet stoti į KU psichologijos studijas. Koks mažiausias balas stojant į vnf vietą? Ar per antrą stojimo turą mažėja KU nustatytas mažiausias stojimo balas ar lieka toks pat?
Laba diena. Minimalus konkursinis balas, su kuriuo dalyvaujama konkurse, yra 4,34. Jis yra vienodas per visus priėmimo etapus.

Partnerio pranešimas
Mamertas
Sveiki, ar tiesa, kad baigusiems 2019 kuomet matematikos egzamino nereikėjo stoti į vnf vieta, gali pretenduoti i vnf vieta ir po 2024 kada pasiketeitė minimalūs reikalavimai ir egzaminas tapo reikalingas?

KU
Mamertas rašė: Sveiki, ar tiesa, kad baigusiems 2019 kuomet matematikos egzamino nereikėjo stoti į vnf vieta, gali pretenduoti i vnf vieta ir po 2024 kada pasiketeitė minimalūs reikalavimai ir egzaminas tapo reikalingas?
Laba diena. Taip, tiesa. Įgijusiems vidurinį išsilavinimą 2024 m., yra suvienodinti reikalavimai stojant į VF ir VNF vietas.

Partnerio pranešimas
Gabrielė
Sveiki, kiek 2023 metais buvo priimta studentų VF vietoje, studijuoti Rekreacijos ir turizmo vadybos magistrą? Kaip matau, iš viso įstojo 7.

KU
Gabrielė rašė: Sveiki, kiek 2023 metais buvo priimta studentų VF vietoje, studijuoti Rekreacijos ir turizmo vadybos magistrą? Kaip matau, iš viso įstojo 7.
Laba diena. Taip, praėjusiais metais tiek buvo skirta VF vietų.

Partnerio pranešimas
Katerina
Sveiki, su kokiu mažiausiu balu 2023 įstojo į VF (Rinkodara ir verslo vadyba)?

Katerina
Papildau klausimą - domina magistro studijos

Aušra
Sveiki. Pateikiau prašymą studijuoti vadybos magistrantūros studijas, balas yra 8,37 sakykite ar yra šansų įstoti į vf?

KU
Aušra rašė: Sveiki. Pateikiau prašymą studijuoti vadybos magistrantūros studijas, balas yra 8,37 sakykite ar yra šansų įstoti į vf?
Laba diena. Liepos 3 d. 15 val. bus aišku, ar gavote kvietimą studijuoti.

Partnerio pranešimas
KU
Katerina rašė: Sveiki, su kokiu mažiausiu balu 2023 įstojo į VF (Rinkodara ir verslo vadyba)?
Laba diena. Praėjusiais metais įstojusių į VF vietas konkursinis balas buvo didesnis nei 9 balai.

Partnerio pranešimas

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]