Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

brandos egzaminai

Girl
Laba diena, turiu klausimą, kuris man neduoda ramybės. Artėja egzaminai, labai svarbu tikslus egzaminų sąrašas, kadangi reiks pateikti prašymą direktoriui iki vasario 29 d. Žinau, kokius egaminus laikysiu, tik va problema tokia, kad esu užsibrėžusi laikyti 6 egzus, tačiau galima laikyti tik 5 :( tai būtų: matkes, lietuvių, istorijos, vokiečių valstybiniai, informatikos mokyklinis ir dailės mokyklinis. Tai vat, reikia kažkurio atsisakyti. Visi reikalingi, išskyrus dailę. Šiaip nežadu stoti į dailės akademiją, bet noriu laikyti dailės egzą, kadangi galbūt vėliau norėsiu studijuoti neakivaizdiniu būdu. Tad norėčiau sužinoti, ar galima laikyti dailės egzą pakartotinės sesijos metu, jei jis yra nelaikytas pagrindinės sesijos metu, dėl egzaminų skaičiaus neatitikimo? Ar pakartotinėje sesijoje taip pat galima laikyti daugiausiai 5 egzus? Labai prašau padėkite man atsakyti į šiuos klausimus. Man reikia greitai žinoti, kadangi nežinau, ar piešti dailei eskizus, kurie būtų reikalingi egzui. Dėkoju iš anksto :)
mazuniuke
Labas:) Kiek zinau, ir domejausi tais dalykais, tai pakartotineje sesijoje valstybini ar kitoki egzamina PIRMA karta laiko tie abiturientai, kurie pagrindines sesijos metu sirgo ar del kitos pateisinamos priezasties negalejo atvykti i egzamina... Galbut tarp tu priezasciu gali buti ir Tavo atvejis... Sunku pasakyti:( Na, pasakiau, kiek zinojau...:)

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]