Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

REIKIA PATARIMO. Dailė, dizainas.

P.L

Taigi, bėda ta,nuo mažens kalbu, žinau kad gyevnime nieko neįsivaizduoju savęs darant išskyrus DAILĘ konkrečiau nuolatos svajoju apie rūbų dizainą, esu tikra, kad to noriu, kad tai mano gyvenime tikslas.Dailę iki šiol mokinuosi 8metai ir nežadu sustoti ;) visa kita taip pat tvarkoje, laki vaizduotė manau sugebėjimai, pasitikėjimas ir t.t bet... Žinau, kad tai labai rizikinga, suprantu, kad dailė ta sritis kurioje reikia turėti ir duag pinigų ir pažįstamų norint "prasimušti"... Tikiu, kad galima viso to pasiekti ir gabumais, gal būt kažką kažkuo nustebinti. Tačiau mane kuo toliau tuo vis dažniau perspėja žmonės, draugai, vyresni, netgi nepažįstami, kad DAILĖ - SKURDAS. Nuolatos kartoja, kad iš to nepragyvensiu ir t.t
Man tai nepatinka, aš tikiu, kad galiu kažko pasiekti, bet vis dėl to kartais sunerimstu "o jei..".
Tad nežinau... Norėčiau patarimo. Kaip elgtis, nors laiko dar likę iki stojamųjų, bet jis, jis lekia taip greit.
Kaip pasielgti.? Aš rizikuočiau, o jūs?..
Ar ši profesija ir užsienyje yra taip "neįvertinama"? Gal būt tenai raščiau "laimę"?

:)
Gintaryte69
Kiekvienas žmogus galvoja savaip. Vienam tavo darbai gali pasirodyti neįdomūs, liksi teigiamai neįvertinta. O kitą žmogų tai sudomins, jam patiks tavo darbų originalumas, jis įžvelgs juose grožį, prasmę ir pan. Taigi manau, jei turi pakankamai drąsos, rizikuok, nepaleisk savo mylimo darbo iš rankų, kovok, nors būtų ir sunku. Linkiu didelės sėkmės :)
Girl
Mano taip pat panaši situacija. Studijuoju menotyrą, bet kuo toliau, tuo labiau surantu, jog ši profesija ne man. Gailiuosi, kad nebandžiau stot į dailės akademiją. Ir graužiu save. Tačiau noriu pabandyti stoti kitais metais, bet nežinau, ar man mesti studijas, ar mokytis ir laukti vasaros. Beje, mano tevas yra prieš dailę, jis labai siaurų pažiūrų. Bet aš jaučiu, kad tik dailėje ar dizaine galėčiau visiškai atskleisti save. Tik vėl - rizika dėl pinigų, jei mokysiuos nemokamai, tai gerai, o jei ne.... kaip man pasielgti, esu visiškai pasimetusi ir susikrimtusi.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]