Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

noriu stoti i Dizaina

indre
jei kyla klausimu parasykit man indruzex@gmail.com
-Sandy-
visu pirma norint istot i VDA i bet kuria programa, reikia prasyme ja nurodyti 1-a, kitaip sansu laabai mazai. antra, reikia labai gerai moket piesti ir tapyti, nes konkurencija didele... pries stojant visada buna savarankisku darbu perziura per kuria sudaryta komisija leidzia arba neleidzia laikyt stojamosius. bet atrodo, kad prie stojamuju prilaidziama dauguma, nes juk mokama 120lt uz stojamosius :DD tai vat, o bendyt reikia visada, net jei nepasitiki labai. bent jau turesi patirti kai ir kas ten vyksta! :D ir pasiziuresit i gretima stovinciu "kaimynu" darbus :DD
ernesta
laba visiems ;)
dailes egzamino nelaikiau, anglu k nesimokiau, bet mokiausi prancuzu, taciau megstu piesti kambarius, gamta, ivarias detales...ar tureciau galimybiu istoti i interjero dizaina?
aciu is anksto ;)
<triskin>
jei nesimokei anglu tj nieko baisaus ten reikalinga bet kuri uzsienio kalba, tiesiog dauguma turi anglu, bet gali buti ir rusu ir vokieciu ir t.t. jei esi tik megejiska pieseja nieko nebus,patarciau lankyt papildomas dailes pamokas.
edgaras
sveiki,as labai noriu stoti i rubu dizaina...gal kas pasakytu kokiu dalyku reikia stojan,ir kur kaune yra koks universitetas kur butu destomas sitas dalykas???
Girl
as taip pat megstu piesti, anksciau galvojau stoti i drabuziu dizaina, bet persigalvojau, nes man tevai ir mociute sako, kad mazai reikia tu dizaineriu.Ir jie mazai uzdirba, nebent jeigu taptum lb izymus visame pasaulyje. tai va. As esu lb gabi daileje, lankiau dailes mokykla, bet meciau, nes nebuvo galimybiu testi moklsa. o db galvoju stoti i lzu, ten studijuoti buhalterija. O meno nesiesiu su profesija. Tai liks tik mano hoby. Na zinoma, galesiu uzsidirbti papildomai: pardavinesiu paveikslus. tai vat. Kaip vertinate tai? Ar yra cia tokiu, kurie panasaiai galvojate daryti? parasykit ;)
dude
sveiki, as jau 10okas todel kiek susimasciau. Piesti sekasi visai puikiai, papildomai lankau dailes mokykla... bet jei anglu sunkiai sekasi? ar reikia anglu egzamino ar tik metinio pazimio ir koks jis maziausias turetu buti kad leistu stoti?? pvz. dabar mano 5 ;((( kokiu egzaminu reikia ,apskritai ar reikia? prasau parasykit labai padetumet,aciu.
dude
o matematikos visai nereikia? gal e-mail kas galit duot ir smulkiau paaiskinti buciau begalo dekingas.
Administratorius
kostiumo dizainas yra VDA Vilniuje. stojamieji ten tik yra, o jokių kitų mokyklinių ar pan- nereikia.
ilona
svejki..siais metais istojau i vienuozinskio dajles mokykla..per egzamina surinkau daug balu,is karto atsiduriau 2 klaseje ,del to labai dziaugiuosi,100 procentu esu tikra,kad noriu studijuoti dizajna.gal atsirastu kas nors,kas galetu papasakoti kajp patekti i VDA?;/ ar yra kazkokiu sansu?;/ koki dizajna geriau pasirinkti?drabuziu ar interjero..patarkite,labai aciu
ugne
o kaip del taikomosios grafikos? Sunkus stojamieji? Ir kada jie buna? :)
Giedrė
Aš tai svajoju stoti į interjero dizainą, bet žiūriu, kad man be šansu išlaikyti stojamuosius.
svajoklė
Ką galite pasakyti apie Vilniaus dizaino kolegiją? sunku ten įstot? ar apsimoka? gal geriau Vilniaus universitete rūbų dizainą? Šiaip mane domina apranga ir stilius, noriu išmokt profesionaliai kurti vieningą stilių, priderint makiažą ir panašiai:)) Orientuojuosi daugiau į praktiką, todėl nusprendžiau stot i kolegiją, o ne siekt žinių universitete. Tai vat, laukiu jūsų patarimo :)
svajoklė
ir dar: Gal ką nors panašaus galėčiau mokytis ir Klaipėdoje? (būtų patogiau)
ladyMI
tay wa.... sugalwojau stot y kauno kolegija..... weltis i aprangos dizaina..... ir plyyyyzzzz kas nors pasakykit, galeceu ten be dayles egzo ystot ar nea? pagal ten kazkokia kauko balu skaiciuokle ir pasiziejus pagal praeytus metus su metiniu dayles istociau..... bet wistiek kazkas widuj trugdo gywent ramiai, kazkas sako kad be dayles egzo neystosiu.... tay kaip? istoceu ar nelb? :DDDDD
Jule
Man atrodo kad ir be dailes egzo gali istot. Reikia stuojamuosius islaikit.
Administratorius
taip
ladyMI
bet ten raso kad reikia stojamuju, lytu ir dayles egzu + anglu metinio.... ce pagal ta skaiciuokle..... bet pagal ta pacia skaiciuokle as su dayles metiniu gerai prasisuku... tik wat klausimas priwalomas tas dayles egzas ar ne :/ sito nesuprantu...... blm toks gruzas su tays wisais egzays ir stojimais man :/
ladyMI
p.s. jei as kazka blogay nuziurejau del ten tu wisu egzu tay plz papaisykit kokiu ju iswis reykia weliantis i ta aprangos dizaina :) dekui :)
Administratorius
visiems gruzas, patikėk.nereikia to egzo, bet jei laikysi, nepakenks, gal kitur stoti sugalvosi.reikalingi:
Egzaminas arba metinis: Piešimas, tapyba ir kompozicija
Egzaminas arba metinis: Lietuvių kalba

Egzaminas arba metinis: Dailė
Metinis: Užsienio kalba

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]