labai noreciau suzinoti kiek papildomu balu butu galima gauti, stojant i LKKA kineziterapija, jeigu esu karate Lietuvos rinktines nare bei Europos čempionato prizininke.
su tais papildomais balais yra taip:10 balų. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002-2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų 1–3 vietos laimėtojai. 3 balai. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių Lietuvos suaugusiųjų čempionatų 1–3 vietos laimėtojai arba jaunimo ir jaunių čempionai
5 balai. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų dalyviai.
1 balas. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, ir turintiems Lietuvos kūno kultūros ženklą.
5 balai. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002-2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų 1–3 vietos laimėtojai.
Administratorius2008 01 02cituoti
2,5 balai. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų dalyviai.
1,5 balo. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių Lietuvos suaugusiųjų čempionatų 1–3 vietos laimėtojai arba jaunimo ir jaunių čempionai
0,5 balo. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, ir turintiems Lietuvos kūno kultūros ženklą.
10 balų. Pasirinktos studijų programos nurodytų mokomųjų dalykų tarptautinių olimpiadų ar konkursų 1–3 vietos laimėtojams.
5 balai. Pasirinktos studijų programos nurodytų mokomųjų dalykų šalies olimpiadų ar konkursų ar konkursų 1–3 vietos laimėtojams, tarptautinių olimpiadų ar konkursų dalyviams.
3 balai. Baigusiems vidurinio ugdymo programą su pagyrimu arba medalininkams.
2 balai. Našlaičiams (neturintiems abiejų tėvų ir gimusiems 1981 m. arba vėliau).
Administratorius2008 01 02cituoti
2 balai. Aukštojoje arba aukštesniojoje mokykloje baigusiems tokias studijų programas:
1) kineziterapija, ergoterapija, slauga, bendrosios praktikos slauga, biomedicininė diagnostika – stojant į kineziterapijos studijų programą;
2) socialinė pedagogika, socialinis darbas, socialinė edukologija – stojant į socialinės pedagogikos studijų programą;
3) draudimo vadyba, įstaigų administravimas, įstaigų ir įmonių administravimas, įstaigų ūkio ir paslaugų valdymas, komercija, logistikos vadyba, prekybos vadyba, prekybos verslo organizavimas, tarptautinio verslo administravimas, tarptautinio verslo vadyba, turizmo administravimas, turizmo ir viešbučių administravimas, turizmo ir viešbučių vadyba, verslo administravimas, verslo vadyba, viešbučių administravimas – stojant į vadybos studijų programą.
marija2008 01 03 • 78.58.207.37 cituoti
labai aciu uz informacija
Auguste2008 01 04 • 78.56.55.75 cituoti
Noreciau suzinoti kiek yra skiriama balu norint studijuoti fotografija kai esu baigus 7m. trukusias dailes studijas
neziniuke2008 01 05 • 84.46.156.177 cituoti
prasau pasakykit, ar visur stojant reikia uzsienio kalbos egzamino?
Administratorius2008 01 05cituoti
Augustei:VDA fotografijoje ir vizualiniame mene tereikia egzaminų:
Piešimas (stojamasis)
Kompozicija (stojamasis), o paie papildomus balus nė nekalbama...
O Vilniaus statybos ir dizaino kolegijoje reikia egzaminų:
Lietuvių kalba
Užsienio kalba
Kūrybinių darbų peržiūra ir pokalbis
Kompozicija
Va čia tavo motyvacijai ir pokalbiui tie septyneri metai jau duos svarų argumentą.
ne, ne visur, tikrai ne visur
nezinau ka daryti :(2008 01 05 • 87.247.96.209 cituoti
as nezinau kur stoti lankau daile bet nenoriu stoti i dizaina kur galeciau dar stoti su menu ir ne tik istorijos menas nes istorijos menas man yra labai nuobodus padekit sa labai pasimetus :(((((((((
menotyra irgi nuobodu? aš, jei galėčiau, tai kaip antrą aukštąjį menotyrą studijuočiau..
neziniuke2008 01 06 • 84.46.156.177 cituoti
o kur nereikia?:)
Administratorius2008 01 06cituoti
į visas "specifines" specialybes, pvz., KMU, VDA,Veterinarijos akademiją.
sonija2009 05 05 • 84.32.202.58 cituoti
Kokiu balu reikia stojant i tartautini turizmo versla?
Age2010 02 20 • 78.63.109.250 cituoti
Kokius egzaminus reikia laikyti, kad istotum i tarptautini turizmo versla? Aciu.
Giedre. . 2010 02 21cituoti
Kokius reiketu laikyti egzaminus norit stoti i meteorologija ar hidrologija?
Santana2010 04 06cituoti
Sveiki as esu 11toke labai pergyvenu del stojimo nezinau kur stoti!! Cia yra rimta problema.. laikysiu Lietuviu valst. IStorija valst. Rusu valstyb..ka galetumete pasiulyti man?
Lina2010 11 09 • 78.58.21.184 cituoti
sveiki, as noriu studijuoti kineziterapija danijoje, taciau nerandu universitetu tam, gal galite padeti?
Ieva2011 02 08 • 193.219.74.170 cituoti
As esu silpna ir man sunku rast kokios profesijos? as baigus 10kl. gali padekit man? as negirdi.
dzordzita2011 05 04 • 78.58.88.174 cituoti
Sveiki. Laikiau Lietuvių valstybinį 30%, Matematikos valstybinį 6%, Biologijos valstybinį 39% , Geografijos mokyklinį 8,ir Technologijų mokyklinį 10. Rezultatai ne per labiausiai geri. Kur gal42iau stoti?