Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

gelbėkit...

marija
labai noreciau suzinoti kiek papildomu balu butu galima gauti, stojant i LKKA kineziterapija, jeigu esu karate Lietuvos rinktines nare bei Europos čempionato prizininke.

administratorius
su tais papildomais balais yra taip:10 balų. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002-2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų 1–3 vietos laimėtojai. 3 balai. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių Lietuvos suaugusiųjų čempionatų 1–3 vietos laimėtojai arba jaunimo ir jaunių čempionai
5 balai. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų dalyviai.
1 balas. Stojantiems į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo) bei taikomosios fizinės veiklos programas, ir turintiems Lietuvos kūno kultūros ženklą.
5 balai. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002-2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų 1–3 vietos laimėtojai.

Administratorius
2,5 balai. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių olimpinių bei parolimpinių žaidynių, pasaulio ir Europos suaugusiųjų, jaunimo ir jaunių čempionatų dalyviai.
1,5 balo. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, jeigu jie yra 2002–2006 metais vykusių Lietuvos suaugusiųjų čempionatų 1–3 vietos laimėtojai arba jaunimo ir jaunių čempionai
0,5 balo. Stojantiems į kitas (ne į kūno kultūros, treniravimo sistemų, sveikatos ugdymo (arba sveikatos ir fizinio aktyvumo), taikomosios fizinės veiklos bei vadybos) programas, ir turintiems Lietuvos kūno kultūros ženklą.
10 balų. Pasirinktos studijų programos nurodytų mokomųjų dalykų tarptautinių olimpiadų ar konkursų 1–3 vietos laimėtojams.
5 balai. Pasirinktos studijų programos nurodytų mokomųjų dalykų šalies olimpiadų ar konkursų ar konkursų 1–3 vietos laimėtojams, tarptautinių olimpiadų ar konkursų dalyviams.
3 balai. Baigusiems vidurinio ugdymo programą su pagyrimu arba medalininkams.
2 balai. Našlaičiams (neturintiems abiejų tėvų ir gimusiems 1981 m. arba vėliau).

Administratorius
2 balai. Aukštojoje arba aukštesniojoje mokykloje baigusiems tokias studijų programas:
1) kineziterapija, ergoterapija, slauga, bendrosios praktikos slauga, biomedicininė diagnostika – stojant į kineziterapijos studijų programą;
2) socialinė pedagogika, socialinis darbas, socialinė edukologija – stojant į socialinės pedagogikos studijų programą;
3) draudimo vadyba, įstaigų administravimas, įstaigų ir įmonių administravimas, įstaigų ūkio ir paslaugų valdymas, komercija, logistikos vadyba, prekybos vadyba, prekybos verslo organizavimas, tarptautinio verslo administravimas, tarptautinio verslo vadyba, turizmo administravimas, turizmo ir viešbučių administravimas, turizmo ir viešbučių vadyba, verslo administravimas, verslo vadyba, viešbučių administravimas – stojant į vadybos studijų programą.

marija
labai aciu uz informacija

Auguste
Noreciau suzinoti kiek yra skiriama balu norint studijuoti fotografija kai esu baigus 7m. trukusias dailes studijas

neziniuke
prasau pasakykit, ar visur stojant reikia uzsienio kalbos egzamino?

Administratorius
Augustei:VDA fotografijoje ir vizualiniame mene tereikia egzaminų:
Piešimas (stojamasis)
Kompozicija (stojamasis), o paie papildomus balus nė nekalbama...
O Vilniaus statybos ir dizaino kolegijoje reikia egzaminų:
Lietuvių kalba
Užsienio kalba
Kūrybinių darbų peržiūra ir pokalbis
Kompozicija
Va čia tavo motyvacijai ir pokalbiui tie septyneri metai jau duos svarų argumentą.

Administratorius
ne, ne visur, tikrai ne visur

nezinau ka daryti :(
as nezinau kur stoti lankau daile bet nenoriu stoti i dizaina kur galeciau dar stoti su menu ir ne tik istorijos menas nes istorijos menas man yra labai nuobodus padekit sa labai pasimetus :(((((((((

Administratorius
menotyra irgi nuobodu? aš, jei galėčiau, tai kaip antrą aukštąjį menotyrą studijuočiau..

neziniuke
o kur nereikia?:)

Administratorius
į visas "specifines" specialybes, pvz., KMU, VDA,Veterinarijos akademiją.

sonija
Kokiu balu reikia stojant i tartautini turizmo versla?

Kokius egzaminus reikia laikyti, kad istotum i tarptautini turizmo versla? Aciu.

Giedre. .
Kokius reiketu laikyti egzaminus norit stoti i meteorologija ar hidrologija?

Santana
Sveiki as esu 11toke labai pergyvenu del stojimo nezinau kur stoti!! Cia yra rimta problema.. laikysiu Lietuviu valst. IStorija valst. Rusu valstyb..ka galetumete pasiulyti man?

Lina
sveiki, as noriu studijuoti kineziterapija danijoje, taciau nerandu universitetu tam, gal galite padeti?

Ieva
As esu silpna ir man sunku rast kokios profesijos? as baigus 10kl. gali padekit man? as negirdi.

dzordzita
Sveiki. Laikiau Lietuvių valstybinį 30%, Matematikos valstybinį 6%, Biologijos valstybinį 39% , Geografijos mokyklinį 8,ir Technologijų mokyklinį 10. Rezultatai ne per labiausiai geri. Kur gal42iau stoti?

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]