Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

kue galima isitot su siais egzamanais

ewej
kur patartumet istoti su rusu,lietuviu,lenku egzaminais? ir istorijos jai bus tik metinis
Indrė
sveiki...
aš gyvenu Anglijoje. šiais metais baigsiu mokykla ir eisiu į koledžą. girdėjau kad reikia bent 2 'A levels' kad galeciau stoti į universitetą LT. norečiau stoti į ikimokyklinio ugdymo pedagogiką, nes noriu būti pradinių klasių mokytoja. kokių dalykų egzaminų rezultatai yra reikalingi? kokius man dalykus pasirinkti studijuoti koledže? kokių veiksmų turėčiau imtis poto, kai pagsiu koležą? ar visgi imanoma man tapti mokytoja? galite tai pat parašyti koks kelias lauktų siekiant būti tikybos mokytoja? kokių dalykų man reikėtų mokytis čia - UK?

Iš anksto dėkoju jums už jūsų pagalbą..
Indrė
nendrute
sveiki...
aš gyvenu Anglijoje. šiais metais baigsiu mokykla ir eisiu į koledžą. girdėjau kad reikia bent 2 'A levels' kad galeciau stoti į universitetą LT. norečiau stoti į ikimokyklinio ugdymo pedagogiką, nes noriu būti pradinių klasių mokytoja. kokių dalykų egzaminų rezultatai yra reikalingi? kokius man dalykus pasirinkti studijuoti koledže? kokių veiksmų turėčiau imtis poto, kai pagsiu koležą? ar visgi imanoma man tapti mokytoja? galite tai pat parašyti koks kelias lauktų siekiant būti tikybos mokytoja? kokių dalykų man reikėtų mokytis čia - UK?

Iš anksto dėkoju jums už jūsų pagalbą..
Indrė
dovilelius
Sveiki,gal galite patart kur galėčiau įstoti su istorijos,lietuvių,anglų egzaminais ?:) labiausiai traukia policija ir teisė ,va kažkas tokio:) parašykit kas gali į el paštą meskyte@inbox.lt
sandruteax9
Kur galima būtų įstoti su Lirtuvių kalbos ir geografijos egzaminu ? Nu šiaip dar moku rusų kalbą neblogai gana ir kažkiek anglų
Valentina
Sveiki.patarkit kur istoti ir kokia profesija pasirinkti jaunai mamytei,kad mokslas butu nebrangus ir kuo imanoma trumpesnis.
lauksiu,aciu.
loveangel
sveiki noreciau suzinoti i kokias specialybes galiu istoti su šiais egzaminais? Anglu Lietuviu ir istorija visi valstybiniai egzaminai
Myla
[b] Indre [b] Lietuvoje su 2 A lygiais istotum tik i menu sriti, o siaip reikia 3 valstybiniu egzaminu. Ikimokyklinio ugdymo pedagogikai tau reiktu: istorijos, lietuviu k. ir uzsienio k. valstybiniu egzaminu bei matematikos metinio pazymio. Taigi siuos pagrindinius dalykus gali jau pasiimti koledze. taciau Lietuvoje stojant i universitetus uzsienieciams galioja truputi kitos taisykles. pasidomek universitetu puslapiuose. sias studijas galetum studijuoti VPU (Vilniaus pedagoginiame universitete). Po koledzo tiesiog reiktu atvykti i Lietuva tuo laiku, kai dar neprasidejo stojimai, ir kreiptis i universiteta. jis turetu viska aiskiai pasakyti. anglijoje pati gali susizinoti kur kaip stoti su tevu pagalba, nes mes patys lietuviai nelabai zinome apie tai.
Stojantysis
Išlaikiau rūsų-4 lietuvių-5 ir geografija 4 kur galiu stoti su takiais egzais ??? Prasau padekite...
Viktoroja
Laba diena islaikiau egzaminus gana neblogai:matematika -47% istorija-99%,lietuviu-66%,anglu-70% ir esu dideleje kryzkeleje ...kai nezinojau egzaminu rezultatu planavau mokintis buhalterine apskaita o dabar pasirodo matematika islaikiau prasciausiai ..istorija pasiseke gerai bet nezinau ar yra paklausiu lietuvoje specealybiu kurioms reikalinga istorija pagrinde stojant?ar galite man padeti..laukiu patarimu.email:schnekute@gmail.com

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]