Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

KĄ PASIRINKTI?

Help
SVEIKI, NORĖČIAU SUŽINOTI KUR BŪTU GALIMA STOTI IR KOKIA PROFESIJA PASIRINKTI. VISŲ PIRMĄ NORIU PASAKYTI, KAD SU MATEMATIKA VISAI NEBENDRAUJU VOS ANT TEIGIAMO IŠTEMPIU, KITOS PAMOKOS KAIP ISTORJA LIETUVIU ANGLU SEKASI GERAI. BUVAU IŠSIRINKĘS TEISE, BET GIRDĖJAU, KAD TEN VIEN KALIMAS ATMINTINAI IR JEI LIETUVOJE STUDIJUOSIU NEGALĖSIU UŽSIENI DIRBTI, O LIETUVOJE TIKRAI NENORIU PASILIKTI. TAIGI KĄ JŪS REKOMENDUOTUMĖT?

Rūt.
Tai kodėl iškart nebandai stot į užsienį? :)

laura
gal galetumete atsakyti i trumpa apklausele apie universitetus? http://www.publika.lt/apklausa-15-4bd56a5b8d62e.html

Help
Bet teise toks dalykas, kad tik su viena šalimi busiu surištas. Gal dar kokiu nuomonių?

Aurelija
labas.norejau paklausti kur tureciau galimybe istoti (kaune)islaikiusi matematika lietuviu ir anglu kalbas bei istorija. jai kas turi patarimu parasykit a_u_r_a@one.lt aciu:)

Rūt.
Aurelija, neparašei mokyklinius ar valstybinius.
Help, tave vien tik teisė domina?

Rima
SVEIKI,KOKIA SPECIALYBE SIAULIUOSE GALECIAU STUDIJUOT SUSYJUSIA SU DAILE,JEI PAZYMIAI NERA ITIN GERI

Help
Ne nevien bet kad nereiktu matematikos

Rūt.
Help, Matematika retai kur išvengiama, net jeigu jos nereikalauja stojant, jinai gali būti dėstoma studijuojant :) Aš lygiai taip pat nenorėjau matematikos, bet ji įėjo į programą ir pusę metų gavau ją mokytis:)

Help
tai aš norėjau sužinoti specialybes kurios nereikalauja matematikos pvz kaip teise.

Rūt.
Nereikalauja stojant, ar išvis, net studijuojant, kad nebūtų jos? :)

dovilė
Sveiki,laikysiu istorija,lietuviu,anglu valstybinius ir geografija.
Į kokią specialybę galėčiau įstoti Vilniuje?

Rūt.
Kam jūs tą geografiją renkatės :) Dovile, tinka socialiniai mokslai

sain

sain
noreciau buti sekretore,kokias pamokas reiketu pasirinkti,kad galeciau studijuoti sia specialybe? ko labiausiai reiktu?

manjake
laba:)
iki siol dar nzn kur stoti prasau padeti:)
laikau egzaminus
lietuviu,rusu,biologija

Help
Kad nereikalaut stojant.

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]