Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Prasau jusu pagalbos...

karincea2323
Sveiki. Esu 11oke, greit teks daryti atsakinga sprendima, ka studijuoti baigus mokykla, o as visiskai tam nepasiruosusi... ;( Zadu laikyti matieka, istorija, lietuviu, anglu. Visus valstybinius, mokykiniu jau nebera, kaip suprantu... Pazymiai kolkas tokie: matieka - 8(A), anglu - 10(A), istorija - 8(A) ir lietuviu - 10(A). Kas man prie sirdies neisivaizduoju, tyli mano sirdis ;D Patarkite ka nors, labai jusu prasau...
Rūt.
Jeigu gerai išlaikysi egzaminus turėsi daugiau šansų įstot į įvairesnes specialybes. Pavartyk žurnalą Kur stoti ir rasi kas tau tinka ;)
Seya
Tikiuosi autorė labai nepyks, tiesiog nenorėjau kurti naujos temos.

Taip pat esu 11okė. Ir reikia pagaliau priimt galutinį sprendimą, nes dar galiu keisti kažkiek profilį. Esu pasirinkus anglų, lieutvių, metamatiką, biologiją ir chemiją. Tai kaip ir gyvenimą su medicina planavau sieti, bet kuo toliau mokaus, tuo man viskas atrodo baisiau. Šiaip nelabai save medicinoj įsivaizduoju, nebent kokioj neuroilogijos sritį. Domiuosi psichiatrijos studijomis...bhet reikia ir pašaukimą turėt ir mokytis gerai, o aš jau dabar viskuo abejot pradėjau. Beto traukė mane visą laiką prie menų, piešt nelabai moku, bet norėčiau kokį grafinį dizainą studijuot. Beto noriu užsieny studijuoti, o ten mediciną nelabai apsimoka rinktis, nes labai didelė tikimybė, kad neįstosiu. Medicina man atrodo toks labai pasiryžimo reikalaujantis dalykas, toks suvaržymas. O va, kokį dizainą studijuoti galėčiau daugiau save realizuoti, gal pagaliau susivokčiau kas esu.

Neprašau jūsų nuspręsti už mane, tiesiog gal turit kokių patarimų, ką darytumėt mano situacijoje. Nes tikrai esu labai pasimetus, o laiko vis mažėja.

:))
laura
gal galetumete atsakyti i trumpa apklausele apie universitetus? http://www.publika.lt/apklausa-15-4bd56a5b8d62e.html

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]