Žurnalų e-parduotuvė

Konkursinio balo skaičiuoklė

Daugybė klausimų apie moklus , studijas ir pan..

VerusEye
Sveiki, turiu daugybė klausimų, todėl gal galėsite man pagelbėti?

Esu dešimtokas, laikas rinktis A ir B lygį, todėl įdomu kiek ko galiu pasirinkti?

Gerai sekasi tikslieji ir socialiniai mokslai, tačiau noriu studijuoti kažką iš šio sąrašo:
1)Politologiją;
2)Tarptautinę teisę;
3)Žurnalistiką.

Vienas iš svarbesnių klausimų, ką rinkis A lygiu, nes norėčiau stoti į užsienį (pvz. Angliją), tačiau blogiausiu atveju, jog galėčiau įstoti ir čia Lietuvoje?

Koks būtų sąrašas mokykloje dalykų, kad užtikrintų, jog galėčiau gerai stotį į užsienio universitetą pagal išvardintus mokslus?

Aišku, daug kas priklauso nuo pažymių ir pan., tačiau čia jau man reikalas.

Gal išvardinti mokslai sąraše išvardinti turi daugybė sričių ir kažkas galėtų apibūdinti arba duoti nuorodą pasiskaityti, nes užsienio universiteto tinklapiuose sunku rasti sritis ir pan., o tai tikrai svarbu.

Pats galvoju, jog čia reikalinga A lygiu: istorija, matematika, anglų k. lietuvių k. geografija. Gerai sekasi rusų k. tačiau ar verta imti A lygiu?

Kiek geriausia tokiu atveju, imti A lygiu, nes yra pvz. informatika "Mutimedia", kuri neturi valstybinio egzamino ir pan. ar toks dalykis, kuris man senaksi vertas dėmesio?

Ar koks "multimedia" informatikos konkurso diplomas domins gero Anglijos ar kitos šalies universiteto rektorius priimant mane?

Kurios klasės pažymius geriausiai siųsti paraiškoje dėl priėmimo?

Gal kas galėtų pasidalinti įspūdžiais, kas studijuoja Anglijoje šiaip, tokius mokslus ir pan.?

Labai ačiū.

Rolanda
Aš taip pat turiu kelis klausimus apie medicinos studijas:
1. Kokius dalykus reiktų mokytis A lygiu 11-12 klasės norint stoti į mediciną
2. Kokius egzaminus būtina išlaikyti ( valstybiniai ir mokykliniai)
3. Kiek laiko trunka medicinos studijos?
4. KOkia studijų kaina?

aurelija
labas vakaras.. kur galėčiau įstoti su tokiais egzaminais: lietuvių V 57%,anglų V 5%, biologija V 7%,matematika M 7 ?

spygliukia
Sveiki, esu 11, pasirinkau A lygiu chemiją, biologiją, anglų ir lietuvių. Noriu stoti į kineziterapiją, ar užtektų laikyti biologijos ir lietuvių valstybinius egzaminus, nes chemija bijau blogai išlaikyt..

Neprisiregistravę (arba nepatvirtinę savo el. pašto) vartotojai privalo įvesti saugos kodą.
Neprisiregistravusių vartotojų pranešimuose viešai rodomas jų IP adresas.

Atsakymas

Vardas

Temos pavadinimas

Tekstas

Saugos kodas

Leidžiami kodai

[b] bold [/b], [i] italic [/i], [c] citata [/c]